Luister Live

Gent: Wafelweekends voor verenigingen

18 februari 2021 - 15:28

Le Bar Infernal in de Kammerstraat in Gent, vlakbij de Vrijdagsmarkt, doet een speciale actie om alle Gentse verenigingen te steunen.

Uitbaters Peter Ericx en Bieke Lambrecht willen, ondanks het merkwaardige jaar, niet klagen als horecazaak. Er wordt immers nog steeds een premie toegekend door de verplichte sluiting. Ze willen er enkel over klagen dat het leven een stuk saaier is geworden, nu de horeca gesloten is. Graag willen Peter en Bieke als café groepen ondersteunen die het moeilijker hebben. Zo kunnen in maart 2021 alle verenigingen uit het Gentse op een zaterdag of een zondag wafels komen bakken en take-away verkopen op de ‘Wafel-weekends’Verenigingen kunnen zo hun werking nog eens in de kijker zetten en een centje verdienen.

Alle inkomsten van de wafelverkoop mag de vereniging zelf houden voor hun werking. Per ‘normale’ wafel vragen de verenigingen 2 euro.  Speciale wafels en/of toppings mogen anders geprijsd worden. Alle inkomsten mag de vereniging zelf houden voor hun werking. Er moet dus aan Bar infernal niets betaald worden. gezien de maatregelen mogen de wafels enkel take-away verkocht worden en er mogen geen samenscholingen ontstaan in en voor het café.

Wie met een vereniging wil deelnemen aan een wafel-weekend kan contact opnemen via info@lebalinfernal.be

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Justin Wellington

Iko iko
10:00

Brood & Vrienten

Als Je Wint Heb Je Vrienden
09:56

Enrique Iglesias

Me pase
09:53

Tavares

Heaven must be missing an angel
09:50

Dawn Penn

You Don't Love Me (No No No)