Gentbrugge: Brusselsesteenweg gans weekend dicht

Johan Van Bever
19 februari 2021 - 16:04
Gentbrugge: Brusselsesteenweg gans weekend dicht

Komend weekend wordt de Brusselsesteenweg ter hoogte van het viaduct in Gentbrugge afgesloten voor alle verkeer. Dat is het geval vanaf vrijdag 19 februari om 21 uur tot maandag 22 februari om 5 uur.

Aan de onderkant van het viaduct worden renovatiewerken uitgevoerd. Hierbij worden de parementplanten van het viaduct afgezaagd, de leuning verwijderd en de verstevigingsconstructies tussen de liggers aangebracht boven de Brusselsesteenweg en de tramzone. Om deze werken veilig te kunnen uitvoeren wordt de Brusselsesteenweg dit weekend afgesloten ter hoogte van het viaduct. De op- en afritten van het viaduct blijven bereikbaar. Enkel de oprit naar de E17 richting Antwerpen blijft afgesloten voor het verkeer. Fietsers en voetgangers volgen een omleiding via de Watertorenstraat of de Jules Persynstraat. Automobilisten rijden via de Henri Pirennelaan onder het viaduct door. 

Naast de werken ter hoogte van de Brusselsesteenweg zijn er tot en met vrijdag 26 februari ook renovatiewerken ter hoogte van de Korte Magerstraat. Van 24 februari tot en met 3 maart volgen er werken in het doodlopend stuk van de Magerstraat. Tijdens de werken zijn de straten afgesloten voor het verkeer en geldt er een parkeerverbod.

Laatst gespeeld op Accent

09:12
cover of NAS FEAT. LAURYN HILL with If I Ruled the World

NAS FEAT. LAURYN HILL

If I Ruled the World
09:09
cover of PAKITO with Living On Video

PAKITO

Living On Video
09:05
cover of MARIAH CAREY with Hero

MARIAH CAREY

Hero
09:01
cover of CULTURE BEAT with I Like You

CULTURE BEAT

I Like You
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.