Gids op kindermaat voor het Gravensteen

Johan Van Bever
23 april 2023 - 8:44
Gids op kindermaat voor het Gravensteen

Na het Belfort heeft nu ook het Gravensteen een gratis gids op kindermaat. Er wacht de jongsten een heuse speurtocht waarbij ze verschillende opdrachten uitvoeren. Tegelijkertijd leren ze heel wat bij over het kasteel en de bewoners door de eeuwen heen.

Wie het Gravensteen bezoekt met kinderen, kan hen voortaan meenemen op een zoektocht doorheen het kasteel dankzij de nieuwe ‘Little Guide’. Die gids op kindermaat is gratis te verkrijgen bij het afhaalpunt van de audioguides in de shop en is beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans.

Tijdens een spannende speurtocht naar de verdwenen nar van het kasteel ontdekken de kleuters en hun begeleiders alle hoeken van de burcht. De dieren op de tekeningen van Randall Casaer, langs het vaste bezoekersparcours, wijzen daarbij de weg. Terwijl ze de opdrachten uitvoeren, krijgen de deelnemers interessante weetjes mee over het Gravensteen, het kasteelleven en de verschillende bewoners door de eeuwen heen. Zijn alle opdrachten volbracht, dan krijgen de speurders als aandenken een pin in de vorm van een nar.

Laatst gespeeld op Accent

14:12
cover of TIËSTO with All Nighter

TIËSTO

All Nighter
14:10
cover of R3HAB, JASON DERULO with Animal

R3HAB, JASON DERULO

Animal
14:07
cover of LAURA TESORO with BAD ain

LAURA TESORO

BAD ain't that BAD
14:04
cover of BENSON BOONE with Slow It Down

BENSON BOONE

Slow It Down
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.