Good Mood Aboard: “Feesten onder het vliegtuig van site Expo Gowalt in luchthavenstijl”

Fabian Tack
3 oktober 2018 - 9:23
Good Mood Aboard: “Feesten onder het vliegtuig van site Expo Gowalt in luchthavenstijl”

Good Mood is sinds vorig jaar een klinkende naam in de Wetterse eventscene. Na een geslaagde zomer met de Rode Duivels op groot scherm en feesten aan het Kasteel van Laarne, rusten ze nog niet want het volgende event komt er alweer aan: “Met Good Mood Aboard op 6 oktober gaan we door op ons elan, wij zorgen voor feestjes op unieke locaties,” vertellen organisatoren Riken Ost en Tanguy Segers. 

En waar anders kan je aboard gaan dan aan de site van Expo Gowalt. “Dat vliegtuig is een echt een monument voor Wetteren. Ik wou hier absoluut eens iets mee doen.” Dus nu komt er een feest onder het vliegtuig. “In het vliegtuig mag niet gefeest worden voor de wetgeving maar we behouden de luchthavenstijl door onder het vliegtuig te feesten.” Wie vliegtuigen zegt, zegt natuurlijk ook hostessen. “Zo zullen er hostessen van Strongbow aanwezig zijn.”

Good Mood fikste bovendien mooie namen onder de dj’s: “Nico Morano, DJ Neon, Filston, Nathan Fix en Mottive.” Dat zorgt er ook voor dat de tickets snel de deur uitgaan.  “De ticketverkoop gaat zeer goed. Boarding passen zijn wel enkel online te verkrijgen aan 10 euro, aan de kassa wordt dat 15 euro.”

Met Good Mood Aboard is het jaar van de organisatie nog niet ten einde. “Daarna focussen we ons op de kerstmarkt van Wetteren. Vorig jaar was dat ons eerste event en sindsdien hebben we veel bijgeleerd. Dit jaar willen we opnieuw een prominente rol spelen door een Après-ski party te organiseren in samenwerking met Radio Accent.”

Good Mood geeft ook de kans aan haar volgers om echt aboard te gaan: “Deze week verloten we een heen en terug ticket voor twee personen naar één van de mooiste steden van Europa via onze Facebookpagina.” Dat heet dan dat een verwittigde man/vrouw er twee waard is.

Herbeluister het interview hieronder:

Info en tickets via de Facebookpagina. 

Laatst gespeeld op Accent

13:39
cover of VAYA CON DIOS with Don

VAYA CON DIOS

Don't Break My Heart
13:36
cover of DESTINY

DESTINY'S CHILD

Independent Women
13:32
cover of POMMELIEN THIJS with Erop Of Eronder

POMMELIEN THIJS

Erop Of Eronder
13:28
cover of PRETENDERS with I

PRETENDERS

I'll Stand By You
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.