Good Mood Events: “We willen Wetteren terug een beetje samenbrengen”

Fabian Tack
27 maart 2018 - 22:32
Good Mood Events: “We willen Wetteren terug een beetje samenbrengen”

Vijf Wetterse vrienden hebben een droom: jong en oud in Wetteren samenbrengen in een gezellig sfeertje. Met dat als doel, hebben onder meer Jules en Amber D’Haese vzw Good Mood Events opgericht. In navolging van hun groot succes op het Christmas Wonderland, “nen vree toffen dag en super gezellig om iedereen samen te brengen”, nodigen ze de Wetteraars uit voor hun Good Mood weekend op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018.

Good Mood Garden Bar

Om het weekend goed af te trappen, stampte de organisatie een Good Mood Garden Bar uit de grond. Op zaterdag 31 maart toveren ze de parking van het Cultuurcafé bij CC Nova om tot een gezellige Garden Bar. Van 14u tot 2u hopen ze de Wetteraars in groten getale te verwelkomen voor een drankje en een sfeermuziekje in hun Gardens of Pleasure.  “Voor ons gemak, om te weten wat te bestellen op voorhand en zo op alles voorbereid te zijn, stelden we pakketten samen voor de drank. We werken rond het thema van bloemen, en elk pakket heeft dan ook een bloem als naam.” Exotische namen als Red Rose (waarbij een overvloed aan rosé en gin is voorzien), Lilly Lover (die de drinker onderdompelt in sterke drank en Veuve Clicquot) en Poppy Power (vooral voor de liefhebbers van Moët ICE en Veuve Clicquot), garanderen in ieder geval dat de droge keeltjes gesmeerd zullen worden. De mengeling van in het Gentse bekende DJ’s Julian B., Bates, CLIQUE en Duque B, verzorgen het muzikale sfeertje en proberen jong en oud tot een dansje te verleiden.

GOOD MOOD / Ronde van Vlaanderen

Ook op zondag 1 april zet de vzw zich in voor de Wetteraars. Voor de fans van De Ronde van Vlaanderen wordt dezelfde parking (bij Cultuurcafé) getransformeerd tot een heuse openluchtcinema. Onder de geneugten van een “aan de Ronde gelinkt streekbiertje, kijken we samen op groot scherm naar de Ronde, met het geluk dat we daarna aansluitend ook nog kunnen kijken naar de voetbal, eerste match van de play-offs, de match tussen Anderlecht en AA Gent.”

 

Het volledige interview kan u hier nog eens beluisteren.

Laatst gespeeld op Accent

01:12
cover of DAVID GUETTA with Family Affair (Dance For Me)

DAVID GUETTA

Family Affair (Dance For Me)
01:09
cover of FERRY CORSTEN with Made Of Love

FERRY CORSTEN

Made Of Love
01:05
cover of DAVE LAMBERT with Not Over You

DAVE LAMBERT

Not Over You
01:00
cover of FATUM with Thade

FATUM

Thade
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.