Groepsaankoop regenwatertonnen

Johan Van Bever
17 juli 2023 - 9:22
Groepsaankoop regenwatertonnen

Een voordelige groepsaankoop van regenwatertonnen moet in de streek van Wetteren en Dendermonde het hergebruik van regenwater aanmoedigen.

De gemeenten Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele doen mee met de groepsaankoop van DDS Streekregisseurs. De inwoners kunnen tot eind oktober voordelig een regenwaterton aankopen.

Duurzame investeringen hoeven niet duur en complex te zijn. Neem nu een regenwaterton. Daarmee kan je hemelwater opvangen en hergebruiken. Dat is een belangrijke techniek om weerstand te bieden bij klimaatverandering, periodes van toenemende droogte te overbruggen en biodiversiteit te bevorderen.

Er is keuze tussen 3 modellen in verschillende kleuren. Wie wil meedoen met de groepsaankoop, kan nog tot eind oktober 2023 een bestelling registreren op www.dds-streekregisseurs.be/regenwaterton. Het is ook mogelijk om extra’s bij te boeken, zoals levering aan huis, hulp voor de plaatsing en een vulautomaat om het water via de regenpijp automatisch af te leiden naar de regenton én te vermijden dat de ton overloopt wanneer ze vol is. De bestelling wordt binnen de 4 weken geleverd.

Laatst gespeeld op Accent

06:13
cover of ANGÈLE with Libre

ANGÈLE

Libre
06:10
cover of FAST BOY X R3HAB with Electricity

FAST BOY X R3HAB

Electricity
06:06
cover of BON JOVI with Bed Of Roses

BON JOVI

Bed Of Roses
06:03
cover of S10 with De Diepte

S10

De Diepte
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.