Grote controle-actie van politie

Johan Van Bever
15 april 2021 - 13:51
Grote controle-actie van politie

De federale en lokale politiediensten hebben in de avond en nacht van woensdag 14 op donderdag 15 april gezamenlijk een grootschalige controleactie gehouden in Oost-Vlaanderen.

Er werd met deze controles vooral gefocust op inbraken in panden en andere vermogensdelicten. Daarnaast was er ook extra aandacht voor verkeersinbreuken en na middernacht voor het respecteren van de avondklok.

Tijdens de actie, waaraan politiemensen uit 17 politiezones en 8 federale eenheden deelnamen, werden ongeveer 500 voertuigen en 600 personen gecontroleerd. Er werden 46 processen-verbaal opgesteld voor gerechtelijke inbreuken en 51 personen zijn betrapt op een verkeersinbreuk.

Tijdens de ze actie werd onder meer één persoon gevat die nog een gevangenisstraf diende uit te zitten. Er werden verscheidene kleine gebruikshoeveelheden drugs in beslag genomen, net als 725 euro cash, vermoedelijk verband houdende met drugsverkoop.

Vier voertuigen in beslag genomen, voornamelijk omdat ze niet verzekerd ware en er werden drie verboden wapens in beslag genomen. Acht personen moesten tijdelijk hun rijbewijs inleveren omdat ze onder invloed waren van drugs of alcohol achter het stuur.

Laatst gespeeld op Accent

08:17
cover of DUA LIPA with Hotter Than Hell

DUA LIPA

Hotter Than Hell
08:13
cover of ELLIE GOULDING with Like A Saviour

ELLIE GOULDING

Like A Saviour
08:10
cover of SHAWN MENDES, CAMILA CABELLO with Señorita

SHAWN MENDES, CAMILA CABELLO

Señorita
08:06
cover of LOREEN with Tattoo (EUROVISION 23 - SWEDEN)

LOREEN

Tattoo (EUROVISION 23 - SWEDEN)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.