Herinrichting kruispunt Antwerpsesteenweg (N70) met Oudebareelstraat en Kleine Schuurstraat vanaf 5 februari

Johan Van Bever
23 januari 2024 - 23:27
Herinrichting kruispunt Antwerpsesteenweg (N70) met Oudebareelstraat en Kleine Schuurstraat vanaf 5 februari
Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt vanaf maandag 5 februari aan het kruispunt met de Antwerpsesteenweg (N70), de Oudebareelstraat en de Kleine Schuurstraat in Sint-Amandsberg bij Gent. Het kruispunt, dat op de lijst met gevaarlijke punten staat, wordt heraangelegd en uitgerust met verkeerslichten. De werken duren tot en met vrijdag 1 maart. Fietsers en automobilisten kunnen langs de werf passeren, maar enkele zijstraten worden wel tijdelijk afgesloten.
Het kruispunt van de Antwerpsesteenwerg (N70), de Oudebareelstraat en de Kleine Schuurstraat staat momenteel nog op de dynamische lijst van gevaarlijke punten. Om de verkeersveiligheid te verhogen, wordt het kruispunt heringericht. Door de nieuwe verkeerslichten zullen voetgangers volledig conflictvrij kunnen oversteken. Ook fietsers en gemotoriseerd verkeer zullen conflictvrij kunnen bewegen langs de gewestweg.
Op maandag 5 februari worden de middeneilanden afgebroken. Dat zal slechts enkele uren in beslag nemen en tijdens de werken kan het gemotoriseerd verkeer beurtelings passeren door middel van tijdelijke verkeerslichten. Vanaf 6 februari starten we met de aanpassingswerken aan het kruispunt. Omdat er voornamelijk aan de rand van de rijweg wordt gewerkt, kan verkeer op de Antwerpsesteenweg (N70) steeds in twee richtingen passeren, zij het aan een verminderde snelheid (30 km/u). 

Laatst gespeeld op Accent

05:29
cover of CAMILA CABELLO, DABABY with My Oh My

CAMILA CABELLO, DABABY

My Oh My
05:26
cover of SIGMA with Going Out To The Ravers

SIGMA

Going Out To The Ravers
05:23
cover of SUZAN & FREEK with Slapeloosheid

SUZAN & FREEK

Slapeloosheid
05:19
cover of BILLY JOEL with The River Of Dreams

BILLY JOEL

The River Of Dreams
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.