Heropening Warande

Johan Van Bever
4 juni 2021 - 12:49
Heropening Warande

Vanaf maandag 7 juni opent Sport- en recreatiedomein De Warande Wetteren opnieuw de deuren. Parkeren zal wel een probleem zijn.

Het openluchtzwembad is elke dag open tot eind augustus in twee tijdsblokken. Er is een blok van 9.30 uur tot 14.15 uur en een blok van 15 tot 20 uur. Reserveren vooraf is verplicht en is mogelijk voor inwoners van Wetteren vanaf 1 juni om 14 uur. De inkom bedraagt 5 euro en 8 euro voor niet-Wetterraars. Niet-inwoners kunnen reserveren de dag voor hun bezoek vanaf 16 uur.

Er is opnieuw een afspraak met Melle en Laarne die het verschil van 3 euro bijpassen. Dit jaar doet ook Wichelen mee. De inwoners van die drie buurgemeenten mogen dus ook aan het tarief van niet-Wetteraars langs komen.

Er wordt opgeroepen om met het openbaar vervoer, te voet of per fiets te komen. De parking van de Warande is exclusief voorbehouden voor het vaccinatiecentrum. De alternatieve parkeerplaats die we voorzien is het voormalige voetbalplein van Racing Wetteren in de Wegvoeringstraat. Dat is tien minuten stappen. Daar kunnen wel veel wagens staan, vanaf 11 juni.

Laatst gespeeld op Accent

13:28
cover of CHEF

CHEF'SPECIAL

Speed Of Light
13:24
cover of COLDPLAY, BTS with My Universe  (Galantis Remix)

COLDPLAY, BTS

My Universe (Galantis Remix)
13:19
cover of BEYONCÉ with TEXAS HOLD

BEYONCÉ

TEXAS HOLD 'EM
13:16
cover of KIM APPLEBY with Don

KIM APPLEBY

Don't Worry
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.