Luister Live

Heropening Warande

4 juni 2021 - 12:49

Vanaf maandag 7 juni opent Sport- en recreatiedomein De Warande Wetteren opnieuw de deuren. Parkeren zal wel een probleem zijn.

Het openluchtzwembad is elke dag open tot eind augustus in twee tijdsblokken. Er is een blok van 9.30 uur tot 14.15 uur en een blok van 15 tot 20 uur. Reserveren vooraf is verplicht en is mogelijk voor inwoners van Wetteren vanaf 1 juni om 14 uur. De inkom bedraagt 5 euro en 8 euro voor niet-Wetterraars. Niet-inwoners kunnen reserveren de dag voor hun bezoek vanaf 16 uur.

Er is opnieuw een afspraak met Melle en Laarne die het verschil van 3 euro bijpassen. Dit jaar doet ook Wichelen mee. De inwoners van die drie buurgemeenten mogen dus ook aan het tarief van niet-Wetteraars langs komen.

Er wordt opgeroepen om met het openbaar vervoer, te voet of per fiets te komen. De parking van de Warande is exclusief voorbehouden voor het vaccinatiecentrum. De alternatieve parkeerplaats die we voorzien is het voormalige voetbalplein van Racing Wetteren in de Wegvoeringstraat. Dat is tien minuten stappen. Daar kunnen wel veel wagens staan, vanaf 11 juni.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

2 Brothers On The 4th Floor

Never Alone
19:38

Terence Trent D'Arby

Delicate
19:33

Ivan

Fotonovella
19:30

Regi

Kom wat dichterbij (met Jake Reese)
19:26

Tears for Fears

Change