Het Rodeland ontdekken per fiets

Johan Van Bever
1 oktober 2020 - 15:22
Het Rodeland ontdekken per fiets

Voortaan kan men per fiets het Rodeland ontdekken. Er is een fietsparcours uitgetekend doorheen de gemeenten Oosterzele, Merelbeke, Melle en Gavere.

Dit is een initiatief van het ‘Landschapsproject Rodeland’ waaraan 20 partners deelnemen. Het is de bedoeling het Rodeland verder te ontwikkelen en een eerste concrete realisatie is de fietsroute. De fietsroute is eigenlijk een middel om het ganse project bekend te maken. Het Rodeland heeft bijzonder natuurwaarden en dat wil men met het project nog versterken.

Van de fietsroute is een kaartje gemaakt. Het traject is 40 km lang en slingert door het landschap van het Rodeland. Onderweg vindt men tussen 1 en 31 oktober 14 infoborden met uitleg over het project en de realisaties die op komst zijn. Er is aan de route zelfs een wedstrijd verbonden. Deelnemers kunnen gedurende de maand oktober een cadeaubon winnen en die kan men besteden bij de lokale korte keten bedrijven.

Het parcours en wedstrijdformulier vindt men op www.rodeland.be of in de bibliotheken van Oosterzele, Gavere, Merelbeke en Melle.

Laatst gespeeld op Accent

11:07
cover of STROMAE with Papaoutai

STROMAE

Papaoutai
11:04
cover of MAKSIM with Leef Voor Jou

MAKSIM

Leef Voor Jou
11:00
cover of M.V.P. with Roc Ya Body "Mic Check 1, 2

M.V.P.

Roc Ya Body "Mic Check 1, 2
10:54
cover of BRITNEY SPEARS with Womanizer

BRITNEY SPEARS

Womanizer
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.