HO Kalken start met damesvoetbal

Johan Van Bever
3 november 2023 - 23:25
HO Kalken start met damesvoetbal

In de almaar groter wordende jeugdopleiding van HO Kalken stijgt ook het aantal meisjes dat voetbalt. Om hen een specifieke begeleiding te geven, start Hogerop met een aparte meisjesafdeling.

Voor komend seizoen is de club op zoek naar versterking. Geïnteresseerde meisjes, met of zonder voetbalervaring, zijn welkom op de Kruisen. Later op dit seizoen volgt nog een Futbalista-event voor meisjes. Net als twee jaar geleden, toen met Red Flames Nicky Evrard en Heleen Jacques als special guests. En meter Lotte De Wilde. Lotte haalde via de opleiding in Kalken het hoogste niveau in het vrouwenvoetbal. Net als Jessie Taets.

Tot vandaag kunnen meisjes slechts tot een bepaalde leeftijd bij HO Kalken blijven. Dan moeten ze uitwijken naar andere clubs. En er zijn er nauwelijks in de buurt. Daarom zet de club deze stap. De eerste opdracht is om een team te vormen met meisjes uit het geboortejaar 2009, 2010, 2011 en 2012. De club wil langzaam groeien in dit nieuw project. Maar niet alleen meisjes uit die leeftijdscategorie zijn welkom. De deuren blijven -zoals nu- open voor alle leeftijden. Inschrijven en alle info op jeugd@hokalken.

Laatst gespeeld op Accent

02:55
cover of LAUREN SPENCER-SMITH with Fingers Crossed

LAUREN SPENCER-SMITH

Fingers Crossed
02:51
cover of CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT with Flying High

CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT

Flying High
02:49
cover of TALI with Fighter

TALI

Fighter
02:45
cover of PITBULL, MARC ANTHONY with Rain Over Me

PITBULL, MARC ANTHONY

Rain Over Me
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.