Luister Live

Infiltratiegrachtjes in de Kasterstraat Wetteren

- 3 maart 2020 - 12:31

De Kasterstraat in Wetteren krijgt infiltratiegrachtjes. Het plan voor de rioleringswerken in de straat is klaar. Het is de bedoeling om in de lente van volgend jaar aan de werken te beginnen.

De Kasterstraat is een doodlopende weg richting natuurgebied de Kalkense Meersen en paalt aan een bedrijventerrein. Het werfgebied beslaat een lengte van 400 meter. Er komt riolering voor het afvalwater. het regenwater dat afgekoppeld wordt van de woningen en bedrijven loopt naar de gracht. Op het einde van de weg worden infiltratiegrachtjes aangelegd. Daar kan het water dat van de weg en de opritten komt in de grond dringen. Aan de overkant van de weg blijft de gracht bestaan. Fluvius zal er nieuwe verlichting plaatsen. Dat worden ledlampen.

De timing en de fasering van de werken zal pas bekend zijn van zodra er een aannemer aangesteld is. De werken zullen vier tot vijf maanden duren. Misschien kan er in maart 2021 begonnen worden maar de kans bestaat dat het iets later is. Zodra de aannemer bekend is, volgt een nieuwe infovergadering voor de buurtbewoners met een meer concrete planning.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Neneh Cherry

Woman
18:51

Shakira

Don't wait up
18:48

Safri Duo

Played A (live)
18:43

Montell Jordan

Get It On Tonite
18:40

Level 42

Hot water