Infoavond over Bastenakkers

Johan Van Bever
19 december 2023 - 9:16
Infoavond over Bastenakkers

Op woensdag 20 december om 19.30 uur organiseert De Vlaamse Waterweg nv een infoavond naar aanleiding van het openbaar onderzoek voor de aanleg van het gecontroleerd overstromingsgebied (GOG) Bastenakkers. Tijdens deze infoavond krijg je meer informatie over de werken aan het gecontroleerd overstromingsgebied. De projectingenieur van De Vlaamse Waterweg nv geeft een presentatie en nadien kan je vragen stellen.

Om op zoveel mogelijk vragen een antwoord te kunnen bieden, kan je jouw vragen eventueel op voorhand doorsturen naar max.verdonck@vlaamsewaterweg.be. Meer informatie over het project vind je via deze link.

Vlaanderen beter beschermen tegen overstromingen van de Schelde en haar zijrivieren en tegelijk de waardevolle Scheldenatuur een boost geven: dat is het doel van het Sigmaplan. Het Sigmaplan gaat over veiligheid, natuur, recreatie en economie.

Bastenakkers, op de gemeentegrens van Wetteren en Destelbergen, is cruciaal binnen het Sigmaplan. Dankzij zijn strategische ligging vormt het een ideale bufferzone voor overtollig water. Het zal als laatste van alle Sigmagebieden in werking treden en landbouw kan er blijven bestaan. Wandel- fiets- en ruiterpaden worden er versterkt met dijkovergangen, infopunten en een jaagpad.

Iedereen is welkom op de infoavond op woensdag 20 december 2023 van 19.30 tot 21 uur in het gemeentehuis, Rode Heuvel 1 in Wetteren.

Laatst gespeeld op Accent

05:41
cover of JAXOMY, AGATINO ROMERO & RAFFAELLA CARRA with Pedro

JAXOMY, AGATINO ROMERO & RAFFAELLA CARRA

Pedro
05:38
cover of JASON DONOVAN with RSVP

JASON DONOVAN

RSVP
05:35
cover of IMAGINE DRAGONS with Follow You

IMAGINE DRAGONS

Follow You
05:32
cover of GRIFF with Miss Me Too

GRIFF

Miss Me Too
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.