Inval bij motorbende Blue Angels

Johan Van Bever
30 september 2020 - 17:57
Inval bij motorbende Blue Angels

In Oost-Vlaanderen werden vijf huiszoekingen uitgevoerd bij de motorbende Blue Angels. Aanleiding hiertoe was een raid op een tuinfeest midden augustus.

Op 16 augustus 2020 pleegden leden van de motorbende Blue Angels een raid op een tuinfeest dat doorging in een privéwoning te Lede. Hierbij vielen meerdere gewonden. Eén Blue Angel werd ter plaatse overmeesterd.

In de ochtend van dinsdag 29 september 2020 werden in dat kader vijf huiszoekingen uitgevoerd in de clublokalen en woningen van Blue Angels. Zowel in het clublokaal in Erpe-Mere als in dat in Geraardsbergen werd een huiszoeking uitgevoerd, net als in drie woningen van leden van de bende in Lede, Brakel en Geraardsbergen. Twee verdachten werden verhoord. Bovendien werd een aantal verboden wapens inbeslaggenomen, waaronder een vuurwapen en stroomstootwapens.

Eén van de verdachten mocht na verhoor beschikken, de tweede werd woensdag voorgeleid en onder voorwaarden vrijgelaten. De motorbende liep ook eerder al in de kijker omdat ze op 13 juni het clublokaal van een nieuwe motorclub te Haaltert vernield had.

Laatst gespeeld op Accent

14:20
cover of CHRISTINA MILIAN with When You Look At Me

CHRISTINA MILIAN

When You Look At Me
14:17
cover of JESSY with Heartbeat

JESSY

Heartbeat
14:12
cover of TIËSTO with All Nighter

TIËSTO

All Nighter
14:10
cover of R3HAB, JASON DERULO with Animal

R3HAB, JASON DERULO

Animal
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.