Investeren in zonne-installatie

Johan Van Bever
12 juni 2022 - 0:28
Investeren in zonne-installatie

Gentenaars kunnen vanaf 21 juni 2022 mee investeren in de 15.000 zonnepanelen die op enkele loodsen aan de Rigakaai komen.

Op de loodsen van de Lemahieu Groep aan de Rigakaai komen straks maar liefst 15.000 zonnepanelen, goed voor 7.000 megawattuur per jaar of het stroomverbruik van 2.000 gezinnen. Het gaat om de derde grootste zonne-installatie op Gents grondgebied. De Stad Gent zal de opgewekte stroom al zeker voor vijftien jaar integraal afnemen voor gebruik in eigen gebouwen.

Burgercoöperatie Beauvent lanceert op 21 juni een kapitaaloproep voor in totaal 700.000 euro. Iedere Gentenaar kan intekenen op maximaal vier aandelen van elk 250 euro. Gentenaars die al aandelen bezitten, kunnen bijkopen tot maximaal 25 aandelen. Gentenaars krijgen één week voorrang om aandelen te kopen. Coöperanten van Beauvent ontvingen in de voorbije vijftien jaar een dividend tussen 3,25 en 6 procent.

Voor wie meer informatie wil, organiseren de Stad Gent en Beauvent in de week van 13 juni infomomenten in Ledeberg, aan de Zuid, in Oostakker en online. Alle informatie over de infomomenten en de kapitaaloproep op www.zonvoorgent.be.

Laatst gespeeld op Accent

16:10
cover of CAMPBELL & ALCEMIST FEAT. CAITY BASER with Would You (Go To Bed With Me?)

CAMPBELL & ALCEMIST FEAT. CAITY BASER

Would You (Go To Bed With Me?)
16:08
cover of PINKPANTHERESS with Boy

PINKPANTHERESS

Boy's a liar
16:05
cover of BIRTHE with Boy Bye

BIRTHE

Boy Bye
16:02
cover of SEAN KINGSTON with Beautiful Girls

SEAN KINGSTON

Beautiful Girls
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.