Iris Bogaerts alias Daxy: tattoo-model en meer dan een bubble babe

Fabian Tack
8 september 2016 - 13:17
Iris Bogaerts alias Daxy: tattoo-model en meer dan een bubble babe

Iris Bogaerts (Daxy) is al meer dan een halfjaar actief als bubble babe. Maar wat is dat precies? Joery ontving de Turnhoutse Iris in de studio en zocht het uit. ‘Een bubble babe is een vrouw die geen schaamte heeft over haar lichaam en ondeugend andere meisjes en wagens met water te lijf gaan.’

De keuze om bubble babe te worden was wel niet meteen gemaakt. ‘Ik kende de andere bubble babes al langer en heb toch even getwijfeld om er aan te beginnen maar toen mijn relatie stuk liep, kon niks mij meer weerhouden.’

Op evenementen zijn The Bubbles Babes veelgevraagd: ‘Vooral op Harley Davidson treffen en eroticabeurzen zijn wij vaak aanwezig.’

Dankzij The Bubble babes is ook haar modellencarrière uit de startblokken geschoten. ‘Het begon met een gewone shoot en nu word ik meer en meer gevraagd om andere dingen te doen. Ik heb ook heel veel tatoeages, waaronder tachtig procent zelf gezet, en ik merk dat er toch veel vraag naar tattoo-modellen is. Het taboe is zeker en vast al veel minder en je moet al bijna zoeken naar iemand die geen tatoeages heeft.’

En ze heeft zeker nog veel toekomstplannen. ‘Ik droom ervan om verder te gaan als model en ik zou graag van tatoeëren mijn beroep maken.’

Wie ook The Bubble Babes of Iris Bogaerts als model eens wil ontvangen  kan sturen naar info@bubblebabes.be

Herbeluister het interview met Iris hieronder:

Tekst: Shana Van de Velde, interview: Joery Vergeylen, foto:Iris Bogaerts

 

Laatst gespeeld op Accent

15:41
cover of KENYA GRACE with Paris

KENYA GRACE

Paris
15:37
cover of MICHAEL JACKSON with Smooth Criminal

MICHAEL JACKSON

Smooth Criminal
15:33
cover of GOLDBAND with You & Me

GOLDBAND

You & Me
15:29
cover of SIMPLY RED with Fairground

SIMPLY RED

Fairground
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.