Iris Bogaerts alias Daxy: tattoo-model en meer dan een bubble babe

8 september 2016 - 13:17 | auteur: Fabian Tack

Iris Bogaerts (Daxy) is al meer dan een halfjaar actief als bubble babe. Maar wat is dat precies? Joery ontving de Turnhoutse Iris in de studio en zocht het uit. ‘Een bubble babe is een vrouw die geen schaamte heeft over haar lichaam en ondeugend andere meisjes en wagens met water te lijf gaan.’

De keuze om bubble babe te worden was wel niet meteen gemaakt. ‘Ik kende de andere bubble babes al langer en heb toch even getwijfeld om er aan te beginnen maar toen mijn relatie stuk liep, kon niks mij meer weerhouden.’

Op evenementen zijn The Bubbles Babes veelgevraagd: ‘Vooral op Harley Davidson treffen en eroticabeurzen zijn wij vaak aanwezig.’

Dankzij The Bubble babes is ook haar modellencarrière uit de startblokken geschoten. ‘Het begon met een gewone shoot en nu word ik meer en meer gevraagd om andere dingen te doen. Ik heb ook heel veel tatoeages, waaronder tachtig procent zelf gezet, en ik merk dat er toch veel vraag naar tattoo-modellen is. Het taboe is zeker en vast al veel minder en je moet al bijna zoeken naar iemand die geen tatoeages heeft.’

En ze heeft zeker nog veel toekomstplannen. ‘Ik droom ervan om verder te gaan als model en ik zou graag van tatoeëren mijn beroep maken.’

Wie ook The Bubble Babes of Iris Bogaerts als model eens wil ontvangen  kan sturen naar info@bubblebabes.be

Herbeluister het interview met Iris hieronder:

Tekst: Shana Van de Velde, interview: Joery Vergeylen, foto:Iris Bogaerts

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

$HIRAK, CRISTIAN D, BILAL WAHIB, RONNIE FLEX & BOEF

Als Je Bij Me Blijft
08:26

EVELYN THOMAS

High Energy
08:22

DUA LIPA

Physical
08:20

ALLE FARBEN, KEANU SILVA

Music Sounds Better with You
08:16

WHITNEY HOUSTON

Step By Step
Bekijk meer platen