Jacuzzi marathon in Wetteren in juni

9 februari 2022 - 20:10 | auteur: Johan Van Bever

Drie neven en broers houden nu toch hun 24 uur lange in jacuzzi marathon, op 17 en 18 juni. Die was eerst gepland op 17 december maar werd uitgesteld door de coronamaatregelen. Ze doen dat ten voordele van ‘Back on track’, een project van de oncologie-afdeling van Maria Middelares.

Arno Luwaert uit Wetteren en zijn neven Jonas Petit uit Wetteren en Vincent Petit uit Schellebelle bereidden de tuin achteraan de woning aan de Dendermondsesteenweg 12A voor. Daar komt een bar met terras waar men ook hapjes en drankjes kan kopen.

De opbrengst gaat naar de Back on Track Foundation. Die helpt kankerpatiƫnten in beweging komen om zo het leven terug in eigen handen te nemen. De jacuzzi-marathon start op vrijdag 17 juni om 17 uur. Dan gaat de bar open. Om 20 uur gaan Arno en Vincent het bad in. Jonas doet de bar.

De bezoekers kunnen hen een kwartiertje ‘vrij kopen’ voor tien euro. Er is plaats voor 6 personen, dus er kan altijd wel een of meerdere bezoekers bij.Als randanimatie komen er optredens van Wise men, she said, No Way en enkele dj’s.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Prefab Sprout

Cars And Girls
02:05

Adele

Oh my God
02:01

Opus

Live is life
01:58

Four Tops

Baby I Need Your Loving
01:54

Yes

Owner Of A Lonely Heart
Bekijk meer platen