Jungle op de Markt van Wetteren

Johan Van Bever
31 mei 2021 - 15:29
Jungle op de Markt van Wetteren

De komende zomermaanden komen er twee speeltuinen op de Markt van Wetteren en een beachvolleyterrein in de Martkdreef. Er sneuvelt wel een aantal parkeerplaatsen.

In het fractieoverleg waarin alle politieke partijen vertegenwoordigd zijn, is beslist om de zomerbubbels van vorige zomer te herhalen, maar dan onder de noemer ‘Wetteren in Bloei’.  De opbouw is nu begonnen en zal ongeveer twee weken duren. Er komen twee speeltuinen en voor de kerk wordt de straat afgesloten. Het verkeer zal wel over de markt kunnen passeren. Dit zal wel een impact hebben op doorgaand verkeer. Daarom staat er bij het binnenrijden van het centrum signalisatie waarop staat dat het centrum bereikbaar blijft, maar wie er niet moet zijn, best omrijdt langs de rand van het centrum. Er blijven op de Markt ongeveer 50 parkeerplaatsen behouden.

Er worden drie zones ingericht. Er is een zone rond de fontein waar een ‘jungle’ wordt aangelegd waar het rustig zitten is. Er komt een blotevoetenpad en naast de jungle komt er een nieuw speeltuig waarop de kinderen zich kunnen uitleven. De tweede zone ligt ter hoogte van de kerktuin. Daar komt naast een zandbak ook het infopunt waar men spel- en sportmateriaal kan uitlenen. Onderaan de Marktdreef, waar de bloemenweide was, komt een beachvolleybalterrein.

Laatst gespeeld op Accent

01:54
cover of DVBBS & BORGEOUS with Tsunami

DVBBS & BORGEOUS

Tsunami
01:51
cover of CHANNEL X with Rave The Rhythm

CHANNEL X

Rave The Rhythm
01:45
cover of ADAM BEYER with Desert Queen

ADAM BEYER

Desert Queen
01:41
cover of DEORRO & CHRIS BROWN with Five More Hours

DEORRO & CHRIS BROWN

Five More Hours
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.