Kasteel van Laarne heropent op 28 juni

Johan Van Bever
17 mei 2020 - 11:58
Kasteel van Laarne heropent op 28 juni

Het Kasteel van Laarne zal vanaf zondag 28 juni de poorten openen.

Het kasteel stapte mee in het hefboomproject ‘Van Steen tot Steen langs de Schelde’ van Toerisme Vlaanderen en ontwikkelde een movieguide: een hedendaagse instrument dat de bezoeker toelaat om het kasteel op een bijzonder manier te beleven. De lancering was gepland op 4 april, maar COVID-19 gooide roet in het eten. Op 25 juni is er een nieuwe poging en zal de movieguide officieel ‘onthuld’ worden in aanwezigheid van Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir.

Er wordt ondertussen achter de kasteelmuren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een totaalpakket voor bezoekers. Naast de movieguide ontwikkelt het kasteel ook twee actieve tours voor kinderen. Aanvullend op het kasteelbezoek zullen bezoekers ook nog een wandelzoektocht in Laarne kunnen ondernemen en in de kasteelshop zullen knutselboxen te verkrijgen zijn waarmee kinderen thuis aan de slag kunnen gaan. De openingsdagen en –uren worden fors uitgebreid.

De website krijgt momenteel een grondige opfrisbeurt en vanaf komende week zal het mogelijk zijn om een bezoek online te reserveren. Het kan ook al via mail of telefonisch. “We laten om de 10 minuten één koppel of gezin starten. Die volgen een vast parcours en komen niet met anderen in aanraking. Een bezoek reserveren kan telefonisch op 09/230.91.55), via mail op reserveren@kasteelvanlaarne.be of vanaf komende week via www.kasteelvanlaarne.be .

Laatst gespeeld op Accent

06:28
cover of BELTERS ONLY X SONNY FODERA X JAZZY with Life Lesson

BELTERS ONLY X SONNY FODERA X JAZZY

Life Lesson
06:25
cover of CHRIS FEELDING with Wanna Know

CHRIS FEELDING

Wanna Know
06:23
cover of NICO PARISI with Metro (Neverland)

NICO PARISI

Metro (Neverland)
06:21
cover of LAURA TESORO with Car Wreck Paradise

LAURA TESORO

Car Wreck Paradise
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.