Luister Live

Kleinschalige Heusden-kermis

4 juni 2021 - 13:03

Massa-evenementen zoals Heusdenkoers, Heusden Leeft en het Oldtimertreffen worden afgelast in Heusden, maar er zijn wel kermisattracties en kleinschalige activiteiten.

Na bespreking in de gemeentelijke veiligheidscel werden bijkomende gesprekken gevoerd tussen het gemeentebestuur en alle organisatoren van Heusdenkermis om te kijken wat deze zomer mogelijk is.

De komende maanden gaan er via het Zomerplan in verschillende stappen versoepelingen in voor o.a. evenementen. Het is wel nog niet duidelijk welke regels en protocollen dan in augustus moeten worden gevolgd. Deze worden nog bepaald door het Overlegcomité.

Heusdenkoers, Heusden Leeft en Oldtimertreffen Heusden kunnen daarop echter niet wachten. Deze drie grote publiekstrekkers vergen zo’n uitgebreide voorbereiding dat ze de knoop nu moesten doorhakken.
Met de info die nu voorhanden is en de huidige coronaregels voor massa-evenementen, beslisten de drie organisatoren unaniem en in gezamenlijk overleg met de gemeente om nog een jaartje te wachten en zich te focussen op een knaleditie in 2022.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Ozark Henry

This One's For You
18:49

William Pitt

City lights
18:45

A-Ha

Hunting High And Low (Remix) (no intro)
18:39

Peter Frampton

Show me the way
18:36

Norah Jones

- Chasing pirates