Kleinschalige Heusden-kermis

Johan Van Bever
4 juni 2021 - 13:03
Kleinschalige Heusden-kermis

Massa-evenementen zoals Heusdenkoers, Heusden Leeft en het Oldtimertreffen worden afgelast in Heusden, maar er zijn wel kermisattracties en kleinschalige activiteiten.

Na bespreking in de gemeentelijke veiligheidscel werden bijkomende gesprekken gevoerd tussen het gemeentebestuur en alle organisatoren van Heusdenkermis om te kijken wat deze zomer mogelijk is.

De komende maanden gaan er via het Zomerplan in verschillende stappen versoepelingen in voor o.a. evenementen. Het is wel nog niet duidelijk welke regels en protocollen dan in augustus moeten worden gevolgd. Deze worden nog bepaald door het Overlegcomité.

Heusdenkoers, Heusden Leeft en Oldtimertreffen Heusden kunnen daarop echter niet wachten. Deze drie grote publiekstrekkers vergen zo’n uitgebreide voorbereiding dat ze de knoop nu moesten doorhakken.
Met de info die nu voorhanden is en de huidige coronaregels voor massa-evenementen, beslisten de drie organisatoren unaniem en in gezamenlijk overleg met de gemeente om nog een jaartje te wachten en zich te focussen op een knaleditie in 2022.

Laatst gespeeld op Accent

23:01
cover of MARCO V with Godd 2023

MARCO V

Godd 2023
22:58
cover of RIVA STARR with This Is The Sound

RIVA STARR

This Is The Sound
22:54
cover of TIËSTO with Lay Low (argy Remix)

TIËSTO

Lay Low (argy Remix)
22:51
cover of DAVID BROADERS with Evenfall

DAVID BROADERS

Evenfall
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.