Krijtcirkels in Keizerpark, Citadelpark en Zuidpark

Johan Van Bever
28 maart 2021 - 18:06
Krijtcirkels in Keizerpark, Citadelpark en Zuidpark

Er komen nu ook krijtcirkels in het Citadelpark, het Keizerpark en het Zuidpark in Gent. Eerder werden al krijtcirkels aangebracht op het Sjnt-Pietersplein. Fase 2 van het Lente- en Zomerplan gaat van start en focust op groenzones, recreatiegebieden en sportinfrastructuur.

Veel Gentenaars beschikken niet over een tuin of wonen klein. Bij mooi weer genieten zij graag van de Gentse parken, recreatiegebieden en sportvoorzieningen. De Stad Gent mikt daarom op druktespreiding om alles veilig en positief te laten verlopen. Bezoekers van de Gentse buitenruimtes zullen op een positieve manier aan de coronamaatregelen herinnerd worden, gemeenschapswachten en politie houden extra toezicht, er komt meer sanitair en er worden extra afvalkorven gezet. De Stad zet ook minder bekende groenzones in de kijker.


Om bezoekers van de Gentse parken te helpen bij het naleven van de maatregelen krijgen de drie drukste parken (Citadelpark, Keizerpark en Koning Albertpark of Zuidpark) krijtcirkels. Het gaat om cirkels voor 4 personen met een diameter van 3 meter en op 3 meter afstand van elkaar. De cirkels zijn een uitnodiging om voldoende afstand te houden tussen groepjes. Op de sportterreinen van de Stad Gent worden de coronamaatregelen duidelijk gecommuniceerd.

Laatst gespeeld op Accent

22:59
cover of TOMMY FARROW with Maybe, It

TOMMY FARROW

Maybe, It's Possible
22:54
cover of A. PAUL with Juice

A. PAUL

Juice
22:49
cover of DANIEL LEVAK with Gravity

DANIEL LEVAK

Gravity
22:45
cover of ANDRUSS & UMBERTO PAGLIAROLI FT. EL APACHE NESS with Agáchalo

ANDRUSS & UMBERTO PAGLIAROLI FT. EL APACHE NESS

Agáchalo
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.