Kunstgrasveld Watersportbaan ingespeeld

Johan Van Bever
15 februari 2023 - 23:22
Kunstgrasveld Watersportbaan ingespeeld

Het nieuwe voetbalveld van kunstgras aan de Yachtdreef bij de Watersportbaan werd vandaag ingespeeld door de jongeren van buurtvoetbalclub WSB Street en de ouderen van wandelvoetbalclub de Voskes, allebei initiatieven van de KAA Gent Foundation. Zij krijgen er vaste trainingsmomenten, maar het veld is toegankelijk voor iedereen.

Omdat het oude voetbalveld aan de Yachtdreef bij de Watersportbaan aan vernieuwing toe was, heeft de Stad Gent op vraag van de buurt en de KAA Gent Foundation een nieuw kunstgrasveld aangelegd. Buurtvoetbalclub WSB Street en wandelvoetbalclub de Voskes, allebei buurtinitiatieven van de KAA Gent Foundation, krijgen er vaste trainingsmomenten, WSB Street op dinsdag en donderdag en de Voskes op vrijdagmiddag. Iedereen die wil, kan zich aansluiten. Op alle andere momenten is het voetbalveld vrij te gebruiken.

Er zijn intussen meer dan 25 publiek toegankelijke voetbalvelden in Gent. Het veld aan de Yachtdreef is volledig van kunstgras, meet 42 bij 21 meter, en is omheind. Binnen enkele weken komen er nog twee verlichtingsarmaturen die werken via een drukknop. De lokale dienstencentra, scholen en buurtpartners zullen buurtbewoners mee op de hoogte brengen.

Laatst gespeeld op Accent

23:05
cover of SIED VAN RIEL with Rush

SIED VAN RIEL

Rush
23:01
cover of MARCO V with Godd 2023

MARCO V

Godd 2023
22:58
cover of RIVA STARR with This Is The Sound

RIVA STARR

This Is The Sound
22:54
cover of TIËSTO with Lay Low (argy Remix)

TIËSTO

Lay Low (argy Remix)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.