Kunstgrasveld Watersportbaan ingespeeld

Johan Van Bever
15 februari 2023 - 23:22
Kunstgrasveld Watersportbaan ingespeeld

Het nieuwe voetbalveld van kunstgras aan de Yachtdreef bij de Watersportbaan werd vandaag ingespeeld door de jongeren van buurtvoetbalclub WSB Street en de ouderen van wandelvoetbalclub de Voskes, allebei initiatieven van de KAA Gent Foundation. Zij krijgen er vaste trainingsmomenten, maar het veld is toegankelijk voor iedereen.

Omdat het oude voetbalveld aan de Yachtdreef bij de Watersportbaan aan vernieuwing toe was, heeft de Stad Gent op vraag van de buurt en de KAA Gent Foundation een nieuw kunstgrasveld aangelegd. Buurtvoetbalclub WSB Street en wandelvoetbalclub de Voskes, allebei buurtinitiatieven van de KAA Gent Foundation, krijgen er vaste trainingsmomenten, WSB Street op dinsdag en donderdag en de Voskes op vrijdagmiddag. Iedereen die wil, kan zich aansluiten. Op alle andere momenten is het voetbalveld vrij te gebruiken.

Er zijn intussen meer dan 25 publiek toegankelijke voetbalvelden in Gent. Het veld aan de Yachtdreef is volledig van kunstgras, meet 42 bij 21 meter, en is omheind. Binnen enkele weken komen er nog twee verlichtingsarmaturen die werken via een drukknop. De lokale dienstencentra, scholen en buurtpartners zullen buurtbewoners mee op de hoogte brengen.

Laatst gespeeld op Accent

16:27
cover of FAT BOYS, CHUBBY CHECKER with The Twist

FAT BOYS, CHUBBY CHECKER

The Twist
16:24
cover of LEIGH-ANNE with Don

LEIGH-ANNE

Don't Say Love
16:18
cover of MACY GRAY with I Try

MACY GRAY

I Try
16:14
cover of NO DOUBT with Don

NO DOUBT

Don't Speak
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.