Laatste fases fietsas Melle

Gepost door Johan Van Bever op 4 november 2022 - 1:42

De laatste fases van de werken voor de fietsas in Melle zijn ingezet. Een deel van de Kruisstraat en het Gemeenteplein staan nu op de planning.

Vanaf 7 november zal de Kruisstraat volledig afgesloten worden voor verkeer. Op dat moment zal de volledige weg verder opgebroken worden. Daarna komt dan een nieuwe toplaag in asfalt. Het einde van de werken in de Kruisstraat staat gepland rond 2 december.

Vanaf 14 november zal de zijde aan het Gemeentehuis onder handen genomen worden. De aannemer begint dan met het opbreken van voetpaden en de wegverbreding van de aansluiting van het Gemeenteplein met de N9. Ook de fietssuggestiestrook en parkeerstrook staan dan op de to-dolijst. Vanaf 28 november is de andere kant aan de beurt; de zijde van de handelaars. Ook daar worden de voetpaden opgebroken en aansluitend heraangelegd. Aan deze kant wordt ook een fietspad voorzien. Na het vernieuwen van de voetpaden start de aannemer met de aanleg van een verkeersdrempel op het gedeelte van het Gemeenteplein tussen de Eikerwegel en de spoorwegbrug. Op dat moment zal het Gemeenteplein op die plaats 14 dagen volledig worden afgesloten, om de fundering de kans te geven om uit te harden. Daarna zal nog een toplaag in asfalt moeten gegoten worden.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

2 FABIOLA

Freak Out
18:00

ARMAND VAN HELDEN, DUANE HARDEN

You Don't Know Me
17:57

FRED AGAIN..

Danielle (Smile On My Face)
17:54

DANA INTERNATIONAL

Diva
17:51

DANTE KLEIN

Flute Mimosa
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.