Luister Live

Ladies’Night bij Bobo’s Wetteren: “Nieuwste trends tonen zonder stijve modeshow”

18 september 2018 - 13:25

GaĆ«lle De Groeve, de uitbaatster van Bobo’s in Wetteren, houdt op 20 september een nieuwe Ladies’Night. “Het is de eerste keer dat we het in de zaak zelf doen.” De ticketverkoop bleek alvast een schot in de roos. “We hadden niet verwacht dat het zo snel zou uitverkocht zijn.”

Waar andere zaken kiezen voor een modeshow, kiest GaĆ«lle van Bobo’s voor een andere insteek. Modellen zullen een uur de nieuwe collectie showen in de winkel, veel meer easygoing. Mensen kunnen ondertussen naar de collectie en de modellen kijken.” Daarnaast wordt ook een huidanalyse uitgevoerd door het schoonheidsinstituut Care, daardoor weten vrouwen welke schoonheidsproducten ze moeten gebruiken.

Wie iets koopt, geniet bovendien van 5 euro korting. “Een ticket voor de Ladies’Night was 15 euro maar wie iets koopt, zal 5 euro korting krijgen.” De Ladies’Night biedt niet alleen een avond vol mode aan, ook hapjes en drankjes zijn van de partij. “De catering wordt verzorgd door mensen uit het Wetterse. Zo zullen er voor iedereen gratis hapjes, drankjes en ijsjes zijn.” Bovendien krijgen ze ook een gratis bloemetje van bloemenwinkel LOTS.”

Wie er op 20 september niet kan bij zijn, niet getreurd want in oktober legt Bobo’s haar klanten opnieuw in de watten. “Op 6 oktober is het Dag van de Klant, wij maken er een Weekend van de Klant van. Op 5 oktober zijn we tot 20u open en ook op zondag zullen we open zijn. We zullen de klanten drie dagen lang opnieuw verwennen. Daarnaast hebben we ook nog een verrassing maar daarover ga ik nog niks verklappen.”

Herbeluister het interview hieronder:

Meer info via de facebookpagina.

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Toto

Pamela
18:15

Ed Sheeran

Bad habits
18:12

Grand Funk Railroad

Some kind of wonderful
18:09

Linda Ronstadt

It's so easy
18:03

Maroon 5

Beautiful mistakes (met Megan Thee Stallion)