Laptops voor leerlingen in Wetteren

26 maart 2020 - 18:34 | auteur: Johan Van Bever

Het gemeentebestuur van Wetteren heeft 5 laptops uitgeleend aan de Meiroosschool. De school krijgt er bovenop nog 25 desktops van de Vlaamse Confederatie Bouw. Zo kan men contact houden met de kinderen tijdens de corona-crisis.

De vijf laptops zullen gebruikt worden door de leerlingen van de school die buitengewoon lager onderwijs aanbiedt. Hiermee kunnen ze vanuit de school opdrachten krijgen om thuis uit te voeren. Het zijn laptops die de gemeente gebruikt voor vormingen en cursussen. Deze cursussen zijn afgelast en daarom kan de gemeente die laptops tijdelijk wel een tijdje missen.

Voor de school is het van groot belang om met de kinderen in verbinding te blijven. Tijdens deze algemene sluiting van de scholen is internet een manier om contact te houden met de leerlingen, maar niet iedereen beschikt over internet of een computer.

De school gaat er van uit dat er goed voor de laptops gezorgd wordt want later moeten die teruggegeven worden aan de gemeente. De 25 desktops van de Confederatie Bouw mag de school definitief houden.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ABS

What You Got
08:40

WILLY WILLIAM

Trompeta
08:34

SHOUSE

Love Tonight
08:31

PIERO PIRUPA

We Don’t Need
08:26

MELISSA ETHERIDGE

Like The Way I Do
Bekijk meer platen