Luister Live

Lemon Bar tilt kermis naar hoger niveau met o.a Tous Les Deux en Sir Psycho Sexy

29 augustus 2016 - 14:41

Wetteren Kermis komt er bijna aan (Woop Woop)! En als van het van de Lemon Bar afhangt, wordt het alvast een topeditie.

Jelle Lauwers verzorgt de programmatie van zowel Bar Picar als Lemon Bar en was te gast bij ons in de studio. “Beginnen doen we op vrijdagavond met de vrolijke, Wetterse Teletubbies van dienst: @vundum. Daarna speelt Sir Psycho Sexy de pannen van het dak. En afsluiten doen we met Rolmops dj-set.
Op zaterdagavond komt een dj van Cubanisto langs (te vergelijken met Desperados). ¬†En we zijn ontzettend blij dat we erna Tous Les Deux mogen verwelkomen tijdens de Kermis, ze hebben zo’n druk programma maar maken toch nog tijd voor ons”

Wie twee dagen lang goed gefeest heeft, kan op zondag uitkateren op het zomerterras van de Lemon Bar. “Hoe dat precies aangekleed wordt, mag ik niet verklappen maar het zal sowieso de moeite zijn. Dat is trouwens niet het enige terras want wie maandag zegt, zegt koers en dus kan je in de Lemon Bar genieten van een koers terras. En op dinsdag mogen de ginliefhebbers hun borst natmaken want dan zal er een gin terras staan.”

Ook tijdens en na de avondmarkt kan je terecht in de Lemon bar voor een Wetterse afterparty. ” Peamels & Vincke zullen eerst spelen, gevolgd door een dj-set van Netniesky & Lebass en afsluiten doen we met TIMKA.”

En voor wie schrikt heeft dat de terrasjes en markten weleens in het water zouden kunnen vallen, geen paniek. De eerste voorspellingen zien er veelbelovend uit. “Hoe kan dat ook anders, onze lieven Heer is ne Wettereir.”

Hou de facebookpagina in de gaten voor updates en info.

Interview en tekst: Shana Van de Velde, foto: Lemon Bar

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Bruce Hornsby & The Range

The way it is
11:11

Suzanne Vega

Book Of Dreams
11:08

DJ Licious

Hope
11:05

ABBA

Waterloo
10:59

Wendy & Lisa

Are You My Baby