Meer toezicht in Kalkense Meersen

Johan Van Bever
24 maart 2020 - 14:02
Meer toezicht in Kalkense Meersen

Er is meer toezicht van politie in de Kalkense Meersen. Dit natuurgebied strekt zich uit over de gemeenten Laarne, Wetteren, Wichelen en Berlare.

De Kalkense Meersen, maar ook andere natuurgebieden, vormen deze dagen voor veel mensen een ideaal gebied om even te ontspannen of om te wandelen. Dat mag, mits dat er rekening gehouden wordt met enkele voorschriften.

Men mag enkel wandelen of fietsen in gezinsverband of alleen. Wanneer men anderen tegenkomt moet men 2 meter afstand van elkaar houden. wanneer dat niet kan omdat er teveel volk is, dan gaat men beter terug naar huis. Kinderen mogen niet op de speeltuigen spelen. Wandelaars moeten op de paden blijven want het broedseizoen is begonnen en de dieren hebben rust nodig. In de Kalkense Meersen hebben vooral de Gallowayrunderen last van de toenemende drukte.

Natuurpunt Scheldeland vraagt uitdrukkelijk om de regels te respecteren. De lokale politie werd alvast gevraagd om meer toezicht te doen. Wanneer er teveel overtredingen vastgesteld worden, gaat het gebied dicht.

Laatst gespeeld op Accent

10:06
cover of BEYONCÉ with TEXAS HOLD

BEYONCÉ

TEXAS HOLD 'EM
10:02
cover of KYGO, RITA ORA with Carry On

KYGO, RITA ORA

Carry On
09:55
cover of LIGHTHOUSE FAMILY with High

LIGHTHOUSE FAMILY

High
09:52
cover of 2 UNLIMITED with No Limit

2 UNLIMITED

No Limit
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.