Melle opent plumpad

Johan Van Bever
8 april 2023 - 9:33
Melle opent plumpad

Ter gelegenheid van de Buitenspeeldag op woensdag 19 april opent Melle het ‘Plumpad’.  Dat is een avonturenparcours voor kleuters op Kouterslag.

Tussen 13 en 18 uur kan iedereen buiten ravotten. Er werd dit jaar bewust gekozen om de Buitenspeeldag te organiseren in speelstraten en niet op de groenpleintjes. Melle wil zo jongeren en hun ouders warm maken om ook tijdens de zomermaanden een speelstraat in te richten. De speelstraten waar de meeste vriendjes zullen spelen zijn: Tuinstraat, Weidelaan, Schauwegemstraat en Meersstraat. Er komt zelfs een ijskar langs.

Speciaal voor alle kleuters wordt op Buitenspeeldag het nieuwe avonturenparcours ’Plumpad’ in het Speelbos op Kouterslag ingewijd.  De officiële opening is gepland om 15 uur. Ook hier komt de ijskar langs met gratis ijsjes. Het pad is een spectaculair hindernissenparcours van 1 km lang met 10 spannende beweegposten voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Dankzij duidelijke pijlen is het volledige parcours makkelijk te volgen voor elke kleuter. Het Plumpad is toegankelijk met een buggy en te voet te bereiken vanaf de padelterreinen.

Laatst gespeeld op Accent

09:55
cover of LIGHTHOUSE FAMILY with High

LIGHTHOUSE FAMILY

High
09:52
cover of 2 UNLIMITED with No Limit

2 UNLIMITED

No Limit
09:47
cover of THE CONNELLS with

THE CONNELLS

'74-'75
09:42
cover of MISS PEPPERMINT with Welcome to Tomorrow

MISS PEPPERMINT

Welcome to Tomorrow
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.