Milk Run in Bavegem

Johan Van Bever
22 augustus 2022 - 9:39
Milk Run in Bavegem

Op zondag 19 september is er de derde editie van de Milkrun in Sint-Lievens-Houtem, dit ter gelegenheid van de septemberkermis in Bavegem. Een team van ouders, leerkrachten en vrijwilligers van de Vrije Basisschool Klim-Op leidt alles in goede banen.

Drie jaar geleden ontstond het idee om een Family Fun Milk run te organiseren in de dorpskern van Bavegem: een leuke jogging voor jong en oud met een doortocht door de Inex-fabriek in combinatie met een obstacle run voor de kleine klimmers. Vorig jaar namen meer dan 700 lopers deel aan het familiaal evenement in en door het groene dorp. Een ongezien succes!

Op zondag 18 september gaat de Family Fun Milk Run opnieuw door in Bavegem. Het wordt naar goede gewoonte een sportieve en familiale dag voor klein en groot in een origineel kader, met heel wat randanimatie.  In de voormiddag zijn runs met tijdsregistratie voorzien van 4, 8 of 12 km en een meer recreatieve run zonder tijdsregistratie van 2 km. Zowel start-to-runners als meer geoefende lopers vinden hun gading. Het parcours start aan de Vrije Basisschool Klim-Op en loopt langs mooie landelijke wegen met als klap op de vuurpijl een passage door de INEX-melkfabriek. In de namiddag is er voor de jongsten de Obstacle Kids Run. Kleine deelnemers van de peuterklas tot en met het zesde leerjaar kunnen zich uitleven in een vernieuwd en uitdagend parcours.

Elke deelnemer krijgt een zuivels lekkere goodiebag, geschonken door talrijke sponsors. Alle info is te vinden op www.milkrun.be. Snel inschrijven is de boodschap!

Ook wie graag een handje toesteekt is van harte welkom. Stuur je gegevens of je vraag naar info@milkrun.be en het Milkrun-team contacteert je graag. Meer informatie is ook te vinden op de website www.milkrun.be

Laatst gespeeld op Accent

16:48
cover of DAVID BOWIE with Modern Love

DAVID BOWIE

Modern Love
16:43
cover of ED SHEERAN with American Town

ED SHEERAN

American Town
16:39
cover of JENNIFER LOPEZ with I

JENNIFER LOPEZ

I'm Real
16:33
cover of SOULSISTER with Broken

SOULSISTER

Broken
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.