Mondmaskers huis aan huis

Johan Van Bever
15 mei 2020 - 19:51
Mondmaskers huis aan huis

Het gemeentebestuur van Wetteren is vrijdag gestart met de persoonlijke huis-aan-huis bedeling van de aangekochte mondmaskers. Eerst komt Ten Ede en Westrem aan de beurt. Volgende week volgt Wetteren-cenrum en de week daarna de rest. Gemeentepersoneel en vrijwilligers zijn herkenbaar zijn aan hun fluohesje en badge.

In Destelbergen worden ze allemaal in een dag uitgedeeld, op zaterdag 16 mei. Meer dan 100 vrijwilligers trekken door alle straten van Destelbergen en Heusden om 16.000 mondmaskers huis aan huis te bedelen.

Een bedrijf uit Herzele levert, gespreid over drie weken 200.000 mondmaskers voor verschillende gemeenten. Die mondmaskers worden naar sporthal De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem gebracht waarna de gemeenten zoals onder meer Sint-Lievens-Houtem zelf, Herzele, Erpe-Mere en Lede die komen ophalen.

Het pakket met mondmaskers en filters is gratis is en de vrijwilligers komen nooit binnen in huis. Het is nuttig om alert te blijven voor andere personen die zogezegd in naam van de gemeente zouden langskomen, geld vragen of binnen willen.

Laatst gespeeld op Accent

04:19
cover of NATALIA with I Want You Back

NATALIA

I Want You Back
04:16
cover of CAMILLE with Insomnia

CAMILLE

Insomnia
04:12
cover of STROMAE with Formidable

STROMAE

Formidable
04:10
cover of JESS BAYS X KELLI-LEIGH with Real Love

JESS BAYS X KELLI-LEIGH

Real Love
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.