Mondmaskers huis aan huis

Johan Van Bever
15 mei 2020 - 19:51
Mondmaskers huis aan huis

Het gemeentebestuur van Wetteren is vrijdag gestart met de persoonlijke huis-aan-huis bedeling van de aangekochte mondmaskers. Eerst komt Ten Ede en Westrem aan de beurt. Volgende week volgt Wetteren-cenrum en de week daarna de rest. Gemeentepersoneel en vrijwilligers zijn herkenbaar zijn aan hun fluohesje en badge.

In Destelbergen worden ze allemaal in een dag uitgedeeld, op zaterdag 16 mei. Meer dan 100 vrijwilligers trekken door alle straten van Destelbergen en Heusden om 16.000 mondmaskers huis aan huis te bedelen.

Een bedrijf uit Herzele levert, gespreid over drie weken 200.000 mondmaskers voor verschillende gemeenten. Die mondmaskers worden naar sporthal De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem gebracht waarna de gemeenten zoals onder meer Sint-Lievens-Houtem zelf, Herzele, Erpe-Mere en Lede die komen ophalen.

Het pakket met mondmaskers en filters is gratis is en de vrijwilligers komen nooit binnen in huis. Het is nuttig om alert te blijven voor andere personen die zogezegd in naam van de gemeente zouden langskomen, geld vragen of binnen willen.

Laatst gespeeld op Accent

01:39
cover of DAMELO with How We Do It

DAMELO

How We Do It
01:36
cover of DECOY & ROY with Inner Life

DECOY & ROY

Inner Life
01:32
cover of Richard Grey, JNT with Kiss (Original Mix)

Richard Grey, JNT

Kiss (Original Mix)
01:28
cover of POOGIE BEAR & MARK V. with Buzzin

POOGIE BEAR & MARK V.

Buzzin'
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.