Mondmaskers voor Special Olympics Belgium

30 juni 2020 - 9:53 | auteur: Johan Van Bever

Colruyt Group Academy overhandigde samen met haar partners de eerste 1.000 mondmaskers, van een totaal van 50.000, aan Special Olympics Belgium, de organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking.

De maskers werden de afgelopen maanden vrijwillig genaaid door 8.000 klanten van Colruyt Group. Verschillende zorginstellingen en atleten uit de buurt van Melle waren aanwezig om de maskers in ontvangst te nemen en waagden zich aan een coronaproof high five challenge met de leden van Colruyt Group Academy en haar partners.

De mondmaskers vormen een onontbeerlijk item voor de atleten om hun sociaal en sportief leven op een aangename en veilige manier te hervatten.

Toen alle sportieve activiteiten noodgedwongen stillagen tijdens de lockdown, heerste een gevoel van verslagenheid bij de atletenSinds enkele weken hebben we de trainingen gelukkig kunnen hervatten, met aandacht voor sociale afstand”, vertelt Hubert Van Damme, verantwoordelijke bij VE Tennis Standaard-Wetteren, waar verschillende atleten van Special Olympics Belgium sport beoefenen.

Zonder mondmaskers is het voor de atleten onmogelijk om aan sport te kunnen doen”, vult Katrien Taillieu, verantwoordelijke bij Octopus Merelbeke-Melle, aan.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

JACK HARLOW

First Class
23:43

NICK KAMEN

I Promised Myself
23:40

IMAGINE DRAGONS, J.I.D.

Enemy
23:37

LOST FREQUENCIES , CALUM SCOTT

Where Are You Now
23:33

ABBA

Don't Shut Me Down (Clones Remix)
Bekijk meer platen