Mysterie in Merelbeke

Gepost door Johan Van Bever op 4 juli 2022 - 9:15

Sinds 1 juli kan men opnieuw terecht in de Makegemse bossen in Merelbeke, deze keer om ‘Het mysterie van de Merelbekkers’ op te lossen. Het lokaal bestuur Merelbeke heeft een nieuw verhaal uitgedokterd dat bijzonder geschikt is voor gezinnen met speurneuzen tussen 3 en 12 jaar.

Na een eerste kennismaking vorig jaar met de ‘Orde van de Merelbekkers’ is er vanaf 1 juli dus een vervolg. Figuren zoals Steltmeester, Stanislav de bosuil, Thijsje & Gunther en Gladde Steven vertellen je in luisterfragmenten wat er ’s nachts gebeurd is in het bos. Aan de xdeelnemers om aan de hand van hun gekwetter en bijhorende opdrachten te achterhalen wie of wat voor opschudding in het bos heeft gezorgd.

Het startpunt van de route ligt in het begin van de Bosstraat. Dat is ongeveer 1 kilometer van het infopunt in Munte. Wegwijzers leiden je naar de juiste weg. Let wel: tot midden juli kun je hinder ondervinden in de richting van het startpunt door wegenwerken. De ontdekkingsbrochure vind je aan het startpunt van de route. Men kan kiezen tussen twee verhalen op drie verschillende routes.

Meer info over de Merelbekkersroute en de wegenwerken vind je op www.merelbeke.be/de-Merelbekkersroute.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

RICKY MARTIN

She Bangs
23:57

AVA MAX

Cold As Ice
23:54

DEEP ZONE

It's Gonna Be Alright
23:51

SAM SMITH

Unholy (ACRAZE Remix)
23:48

INDEEP

Last Night a D.J. Saved My Life
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.