Nachtwerken op complex Zwijnaarde

Johan Van Bever
22 oktober 2023 - 9:05
Nachtwerken op complex Zwijnaarde

De werken aan de bruggen van het complex Zwijnaarde verlopen volgens de planning. Het einde van de tweede fase is gepland voor eind november. Vanaf maandag 23 oktober starten de werken aan de onderkant van de bruggen over de E40 en R4, waarvoor rijstroken ingenomen zullen worden. Om hinder te beperken worden deze werken ‘s nachts uitgevoerd tussen 21u en 6u.

Tijdens de nachtwerken zal de huidige coating verwijderd worden. Op maandag 23 oktober starten de werken op de E40. Tot en met vrijdag 24 november worden telkens twee rijstroken ingenomen van 22u tot 5u. De R4 is vanaf maandag 6 november tot en met vrijdag 24 november aan de beurt. Van 21u tot 5u is telkens één rijstrook ingenomen, de eerste twee weken is ook de pechstrook afgezet. Er is ‘s nachts dus telkens één rijstrook open voor verkeer op de E40 en R4.

De startdatum voor de derde fase is gepland op maandag 15 januari 2024. Tijdens deze fase wordt gewerkt aan de Brug Oost (van de E17 komende van Kortrijk naar de E40 richting Oostende), het Slingerviaduct Oost (van de E40 komende van Oostende naar de E17 richting Antwerpen) en de Brug Oost over de Ringvaart (van de E40 komende van Brussel naar de E17 richting Antwerpen). Tijdens deze werken zullen beide takken (E17 van Kortrijk naar Antwerpen en E40 van Brussel naar Antwerpen) volledig afgesloten worden.

Laatst gespeeld op Accent

11:24
cover of AVA MAX with My Oh My

AVA MAX

My Oh My
11:19
cover of BOB MARLEY & THE WAILERS with Could You Be Loved

BOB MARLEY & THE WAILERS

Could You Be Loved
11:16
cover of BENSON BOONE with Slow It Down

BENSON BOONE

Slow It Down
11:13
cover of DOUBLE YOU with Please Don

DOUBLE YOU

Please Don't Go
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.