Nieuw-Zeelanders op bezoek in W-city:”We use this time in Europe to inspire us”

9 juli 2017 - 14:28 | auteur: Fabian Tack

Nieuw-Zeelanders ‘Cam'(eron) Green en Rachel Miles kwamen vorige week vrijdag aan in België. Daarvoor waren ze in de UK te vinden. Ze logeren bij globetrotter Jasmijn die de Wetterse koffiebar Miss Bean uitbaat en wij brachten hen daar een bezoekje.

De twee jonge reizigers zijn enorm muzikaal. Cameron is dj Aweh en producet zijn eigen muziek en Rachel speelt cello en Kizuki. Ze zullen een jaar lang door Europa reizen op zoek naar muzikale inspiratie en Rachel droomt ervan om haar eigen koffiebar te openen als ze terug thuiskomt. “De tijd die we al reizend doorbrengen, inspireert ons enorm. We doen hier veel ideeën op.”

In hun eerste weekend in België brachten ze een bezoekje aan Couleur Café en ze waren aangenaam verrast door de multiculturele sfeer die het festival siert.  “Het is mede daarvoor dat we naar België en Europa kwamen: festivals, rondreizen en nieuwe mensen ontmoeten.”

Na België zetten ze de tocht voort naar Frankrijk, Nederland en Zwitserland. Maar wat erna nog volgt? “Just go with the flow.”

Herbeluister hier het interview met Cameron en Rachel:

Meer remixen van Cameron op zijn soundcloud pagina ‘Aweh’: https://soundcloud.com/awehnz

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MARSHMELLO, BASTILLE

Happier
19:42

AVA MAX

My Head & My Heart
19:38

DRAKE

Massive
19:35

SAINT JHN

Roses (Imanbek Remix)
19:32

DANZEL

Time Machines
Bekijk meer platen