Nieuwe City Nightrun in Wetteren

Gepost door Johan Van Bever op 16 november 2022 - 0:16

Voor de derde editie van City Nightrun Wetteren slaan Maspoe, Campus Kompas en de Gemeente Wetteren opnieuw de handen in elkaar.

De vorige editie lokte bijna 1400 deelnemers. Deze keer vindt die plaats op vrijdagavond 18 november. Tijdens een 7 km durende tocht loopt of wandelt men doorheen verschillende gebouwen waar men anders nooit of nauwelijks komt. Voor de Nightrun worden de deuren uitzonderlijk open gezet. Zo ontdekt men Wetteren eens op een andere manier. Daarnaast zijn er vele muziek- en lichteffecten langsheen het parcours.

Deelnemers passeren onder meer de Vrije Basisschool Overbeke, RVT Armonea en De Loft Habbekrats. De start en aankomst zijn voorzien om 20 uur aan GO! Campus Kompas Middenschool Wetteren (Noordlaan 10). Inschrijven kan via de website www.nightrunwetteren.be, waar je ook alle praktische info vindt. Deelnemen via voorinschrijvingen kan aan 12 euro als individu, voor groepen vanaf 10 personen is de kostprijs 10 euro, voor kinderen tot en met 12 jaar is het 5 euro. Dag-inschrijvingen zijn mogelijk aan 15 euro.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

NELLY, KELLY ROWLAND

Dilemma
18:48

GURU JOSH

Infinity (1990's: Time For The Guru)
18:44

GOOD SHAPE

King Of Your Heart
18:40

PAUL JOHNSON

Get Get Down
18:36

SPICE GIRLS

Goodbye
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.