Nieuwe fase werken R4 Melle-Merelbeke

15 april 2020 - 10:57 | auteur: Johan Van Bever

De lopende werken op de R4 tussen Merelbeke en Melle zullen op vrijdag 17 april afgerond zijn. Het tweede deel van de werken, dezelfde zone van de R4 maar in de andere rijrichting, zal van 22 april tot 17 mei uitgevoerd worden.

Normaal gezien zouden deze werken volgend jaar starten, maar het Agentschap Wegen en Verkeer kiest ervoor om deze hinderlijke werken toch dit jaar uit te voeren. Zo kan de verkeersluwere periode door de coronacrisis maximaal benut worden. Op de werf volgt de aannemer alle extra veiligheidsmaatregelen strikt op, zodat de arbeiders op een veilige en verantwoorde manier kunnen werken.

De R4 richting E40 wordt afgesloten in Melle. Afrijden naar de N9 in Melle blijft mogelijk, oprijden naar de R4 richting E40 kan niet. De R4-binnenring (richting Eeklo) is enkel bereikbaar voor verkeer dat van de E40 komt. Verkeer vanuit Gent-Zeehaven moet omrijden. Het knooppunt Merelbeke (E40) is in deze fase van de werken wel volledig open. Deze verkeerssituatie gaat in voege in de nacht van 21 op 22 april om middernacht.

Verkeer van de E17 vanuit Antwerpen en de R4 (Gent-Zeehaven en Laarne) rijdt via het knooppunt Zwijnaarde naar de E40 richting Brussel. Verkeer vanuit Melle volgt de N9 tot Gentbrugge, neemt daar de E17 tot het knooppunt Zwijnaarde om naar de E40 richting Brussel te rijden.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

JONAS BROTHERS, KAROL G

X
19:58

MARISA TURNER

People To People
19:54

GLASS ANIMALS

Heat Waves (Oliver Heldens Remix)
19:51

OFENBACH & QUARTERHEAD, NORMA JEAN MARTINE

Head Shoulders Knees & Toes
19:48

ARMIN VAN BUUREN, BILLEN TED, JC STEWART

Come Around Again
Bekijk meer platen