Nieuwe refter voor Bert Carlier – De Cirkel

Johan Van Bever
22 januari 2024 - 22:05
Nieuwe refter voor Bert Carlier – De Cirkel

Het Instituut Bert Carlier – De Cirkel heeft een gloednieuwe refter en polyvalente zaal met terras. De nieuwbouw werd maandag officieel geopend. De refter biedt plaats aan 128 personen. Vanaf april zal ook de buurt de refter en de polyvalente zaal kunnen gebruiken.

De leerlingen en het personeel van het Bert Carlier Instituut kunnen voortaan lunchen in een nieuwe refter, die plaats biedt aan 128 personen. De leerlingen grootkeuken, die elke middag voor die lunch zorgen, kunnen binnenkort ook gebruikmaken van een nieuwe, op maat gemaakte bedieningstoog van tien meter lang. Die zal perfect aansluiten bij de keukens waar ze les volgen. Later zullen de leerlingen grootkeuken in de nieuwe refter ook groepslunches aanbieden voor externen.

Boven de refter bevindt zich een polyvalente zaal van 120 vierkante meter met terras. Het plafond van de zaal is bekleed met isolerende spuitpleister voor een perfecte akoestiek en er is een verrolbaar barmeubel met geïntegreerde koeling. Ook buurtbewoners zullen vanaf april gebruik kunnen maken van de polyvalente zaal én de refter. Naast het gebouw is er een nieuwe fietsenstalling, met plek voor 30 fietsen.

Laatst gespeeld op Accent

02:24
cover of IMAGINE DRAGONS with Thunder

IMAGINE DRAGONS

Thunder
02:21
cover of JAN LEYERS with Only your love will do

JAN LEYERS

Only your love will do
02:18
cover of JAXOMY, AGATINO ROMERO & RAFFAELLA CARRA with Pedro

JAXOMY, AGATINO ROMERO & RAFFAELLA CARRA

Pedro
02:15
cover of ELTON JOHN, DUA LIPA with Cold Heart

ELTON JOHN, DUA LIPA

Cold Heart
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.