Nieuwe sport- en recreatiezone in Heusden

Johan Van Bever
26 december 2021 - 13:45
Nieuwe sport- en recreatiezone in Heusden

Er komt een nieuwe sport- en recreatiezone in de Nederbroekstraat in Heusden, met voetbalterreinen, een multifunctionele sporthal, tal van andere sport-, speel- en recreatiemogelijkheden en heel veel groen.

De gemeente Destelbergen wil hiermee de sportinfrastructuur uitbreiden en sport en recreatie in een groene omgeving stimuleren. De nieuwe sport- en recreatiesite bevindt zich in Heusden, tussen de R4, Magerstraat, Bosheidestraat en Nederbroekstraat.

Het masterplan verdeelt de sport- en recreatiezone Nederbroek in negen grote zones. De voetbalzone komt langs de R4. Er komen twee volwaardige voetbalterreinen parallel aan de R4. Het hoogteverschil met de R4 wordt gebruikt voor de aanleg van een supportersheuvel. In een multifunctioneel gebouw vlakbij beide terreinen komen de kleedkamers, cafetaria en sanitair.Ter hoogte van de Nederbroekstraat en langs de voetbalzone komt we een sport- en recreatiezone voor bijvoorbeeld een skateterrein en een polyvalent veld voor onder meer basket. De speel- en recreatiezone komt ter hoogte van de Magerstraat en Bosheidestraat.

In de komende maanden wordt gezocht naar een ontwerper voor de voetbalzone. Tegelijkertijd start de procedure op om een externe partner te zoeken voor de inrichting van de vrije ruimte.

Laatst gespeeld op Accent

02:24
cover of RUDIMENTAL, ED SHEERAN with Lay It All On Me

RUDIMENTAL, ED SHEERAN

Lay It All On Me
02:20
cover of ARMAND VAN HELDEN with Koochy

ARMAND VAN HELDEN

Koochy
02:17
cover of BAZART with Geef Mij Alles

BAZART

Geef Mij Alles
02:13
cover of CALVIN HARRIS, ELLIE GOULDING with I Need Your Love

CALVIN HARRIS, ELLIE GOULDING

I Need Your Love
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.