Nieuwe sportvloer voor sporthal Ter Wallen

Johan Van Bever
12 september 2023 - 10:40
Nieuwe sportvloer voor sporthal Ter Wallen

De nieuwe sportvloer in sporthal Ter Wallen is net op tijd klaar voor de start van het binnensportseizoen. De nieuwe ondergrond biedt sporters meer comfort en veiligheid. Ook de belijning werd aangepast. Prijskaartje: 160.000 euro.

“Na 33 jaar intensief gebruik heeft de oude sportvloer zijn beste tijd gehad”, zegt schepen van Sport Egbert Lachaert. “De vloer in de sporthal was dringend aan vernieuwing toe om zo de vele sportverenigingen in optimale omstandigheden te laten trainen. Naast de belijning voor traditionele zaalsporten zoals volleybal, basketbal, minivoetbal of handbal is de sportzaal met nieuwe vloer ook de thuisbasis van twee bijzondere sportverenigingen.

Met het nieuwe sport- en recreatiepark Molenkouter en sportsite Ter Wallen beschikt Merelbeke over twee sporttempels. Door de verhuis van de jeugdwerking van FC Merelbeke komt er in sportpark Ter Wallen heel wat ruimte vrij. “We willen van de site meer een sportpark maken met kwalitatieve publieke ruimte die niet enkel voor sporters functioneel is. Daarvoor gingen we al een paar keer in gesprek met de buurt. Momenteel zijn de masterplannen in ontwerpfase.”

Laatst gespeeld op Accent

05:28
cover of OLIVIA & PAUL SINHA with Elektriciteit

OLIVIA & PAUL SINHA

Elektriciteit
05:26
cover of OLIVIA RODRIGO with bad idea right?

OLIVIA RODRIGO

bad idea right?
05:22
cover of STRUMBELLAS with Spirits

STRUMBELLAS

Spirits
05:19
cover of LADY VIOLET with Inside To Outside

LADY VIOLET

Inside To Outside
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.