Noubliepa wint ‘jong en oud’

Gepost door Johan Van Bever op 22 november 2022 - 0:38

Het geheugenkoor Noebliepa van woonzorgcentrum Sint-Coleta, dat bestaat uit personen met dementie, hun mantelzorgers en lagereschoolkinderen, wint dit jaar de wedstrijd ‘Jong en oud in Gent’. De tweede prijs gaat naar de Zorgmiertuin in Drongen, de derde prijs is voor ’t Spelleke van Ramen en Muis van woonzorgcampus Ramen en Poel.

De jaarlijkse wedstrijd ‘Jong en oud in Gent’ van de Stad Gent beloont initiatieven die jong en oud samenbrengen. Een jury van jongeren en ouderen selecteert de drie winnaars. De eerste prijs, goed voor 750 euro, is dit jaar voor het geheugenkoor Noebliepa van woonzorgcentrum Sint-Coleta in de Sint-Coletastraat.

Noebliepa bestaat uit personen met dementie, mantelzorgers en leerlingen van basisschool Sint-Paulus aan de Ottergemsesteenweg. Ze komen elke twee weken op dinsdagnamiddag samen om een uur lang liedjes te zingen in de voormalige Sint-Coletakerk. Het koor zal de geldprijs gebruiken voor de organisatie van een grote ‘sing along’ met familie en sympathisanten.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

DUMONDE

Tomorrow
19:41

SG LEWIS

Fever Dreamer
19:37

DJ SAKIN & FRIENDS

Nomansland (David's Song)
19:34

FAITHLESS

Mass Destruction
19:31

ALESSO & SICK INDIVIDUALS

We Go Out
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.