Ochtenduitzending dinsdag 31 augustus

Gepost door Johan Van Bever op 31 augustus 2021 - 9:23

Paralympïer Ewoud Vromant uit Woubrechtegem heeft zilver gehaald in de tijdrit op de Paralympische Spelen in Tokio. Eerder zag hij goud door de handen glippen op de 3.000 meter achtervolging na een twijfelachtige diskwalificatie. De mecanicien moest Ewoud twee keer depanneren wegens een afgelopen ketting, toch haalde hij zilver.

De Provincie Oost-Vlaanderen wil dat De Lijn de busverbinding naar de Provinciale school voor Buitengewoon Onderwijs Richtpunt in Buggenhout herbekijkt. De rit duurt te lang. De eerste leerling moet al om 5 uur ’s ochtend aan de bushalte staan en is pas om 21.30 uur terug thuis.

Morgen start een nieuw schooljaar maar er zijn leerkrachten tekort. De stad Gent doet nu een oproep bij de inwoners om als vrijwilliger bij te springen en op die manier het lerarentekort in de stad op te vangen. Er zijn op dit moment zeker 100 openstaande vacatures. De stad verwacht dat er nog tot op het einde van het jaar een beroep gedaan moet worden op vrijwilligers teneinde alle gaten te dichten.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MILEY CYRUS

River
07:24

TAKE THAT

Sure
07:20

STEPHEN SANCHEZ & EM BEIHOLD

Until I Found You
07:16

ADELE

Rolling In The Deep
07:13

MK

Better (feat. Teddy Swims)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.