Luister Live

Ochtenduitzending dinsdag 31 augustus

31 augustus 2021 - 9:23

Paralympïer Ewoud Vromant uit Woubrechtegem heeft zilver gehaald in de tijdrit op de Paralympische Spelen in Tokio. Eerder zag hij goud door de handen glippen op de 3.000 meter achtervolging na een twijfelachtige diskwalificatie. De mecanicien moest Ewoud twee keer depanneren wegens een afgelopen ketting, toch haalde hij zilver.

De Provincie Oost-Vlaanderen wil dat De Lijn de busverbinding naar de Provinciale school voor Buitengewoon Onderwijs Richtpunt in Buggenhout herbekijkt. De rit duurt te lang. De eerste leerling moet al om 5 uur ’s ochtend aan de bushalte staan en is pas om 21.30 uur terug thuis.

Morgen start een nieuw schooljaar maar er zijn leerkrachten tekort. De stad Gent doet nu een oproep bij de inwoners om als vrijwilliger bij te springen en op die manier het lerarentekort in de stad op te vangen. Er zijn op dit moment zeker 100 openstaande vacatures. De stad verwacht dat er nog tot op het einde van het jaar een beroep gedaan moet worden op vrijwilligers teneinde alle gaten te dichten.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Earth Wind & Fire

Boogie Wonderland
09:42

Everything But The Girl

Missing
09:39

Suzan & Freek

De overkant (met Snelle)
09:37

UB40

The way you do the things you do
09:30

David Bowie & Pat Metheny Group

This Is Not America