Onderhoudswerken op de N60

Johan Van Bever
25 augustus 2020 - 12:21
Onderhoudswerken op de N60

Op maandag 31 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met onderhoudswerken op de N60 tussen de Pinte en Nazareth.

De aannemer werkt tussen het kruispunt “De Klosse” in de Pinte tot aan de spoorwegbrug in Nazareth. Voor het comfort en de veiligheid komt er een nieuw wegdek in asfalt. Ook twee rotondes van de N60 worden volledig vernieuwd. Het verkeer rijdt over één rijstrook in de beide richtingen. Deze werken duren tot midden oktober. De planning kan nog wijzigen door de weersomstandigheden.

Voor de richting Oudenaarde loopt de werfzone vanaf het kruispunt Klosse tot aan net voor de spoorwegbrug in Nazareth. In de richting Gent wordt gewerkt tussen de spoorwegbrug tot aan het kruispunt met Den Beer. Ook de rotonde ‘Makro’ aan de Begionastraat en de rotonde ‘Bonaparte’ aan de Steenweg worden volledig vernieuwd. De werken zijn sterk weersgevoelig en duren, als alles loopt volgens plan, tot midden oktober.

Vanaf maandag 31 augustus rijdt het verkeer op de N60 langs de werfzone over één rijstrook in elke richting. Alle kruispunten blijven open. Op zondag 13 en zondag 20 september, wanneer de rotondes worden aangepakt, zal het verkeer een extra omleiding moeten volgen. Ook fietsers zullen afhankelijk van de werffase worden omgeleid.

AWV werkt in verschillende fases om de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk te houden en het verkeer maximaal door te laten op de N60 tijdens de werken. Er wordt ook bewust gewerkt op zondag en ’s nachts voor de vernieuwing van de beide rotondes.

Laatst gespeeld op Accent

05:37
cover of BAMBOO with Bamboogie

BAMBOO

Bamboogie
05:34
cover of MARNIK with Boyz in Paris (With Vinai)

MARNIK

Boyz in Paris (With Vinai)
05:32
cover of PNAU with Nostalgia

PNAU

Nostalgia
05:28
cover of STROMAE with Fils De Joie

STROMAE

Fils De Joie
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.