Oppositie Wetteren wil uitleg over centrumvisie

7 februari 2022 - 16:48 | auteur: Johan Van Bever

De oppositiepartijen N-VA en Open VLD willen een klare kijk krijgen op de centrumvisie die de gemeente voorbereidt en roepen een commissie samen.


De raadsleden Paul Lauwers en Savas Moschidis (Open VLD) en Ira-Lina Piscador en Peter Blancquaert (N-VA) klagen over het gebrek aan inspraak. De opmaak van de ‘centrumvisie’, die de toekomst van Wetteren voor vele decennia zal bepalen, nadert de eindfase. Nochtans hebben de betrokken handelaars, inwoners en gemeenteraadsleden er tot op de dag van vandaag het raden naar.


Oppositiepartijen N-VA en Open VLD roepen daarom op donderdag 10 februari een commissie samen waar de plannen uitgebreid voorgesteld en in alle openheid besproken moeten worden. De opname van de commissie wordt kort nadien op de website van de gemeente geplaatst.


“Dit plan overstijgt de verantwoordelijkheid van de huidige meerderheid, die net de helft van onze bevolking vertegenwoordigt en er binnen een kleine drie jaar waarschijnlijk niet meer is. Nochtans is dit dossier nog nooit onderwerp van politiek debat geweest”.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ALLE FARBEN & MOSS KENA

Forgot How to Love
07:40

DUA LIPA

Be The One
07:36

AMARI, NILS VAN ZANDT & MR. JIM

Show Your Love
07:32

SAM SMITH

How Do You Sleep?
07:29

ED SHEERAN

Shivers
Bekijk meer platen