Parkconcerten in Moortsele

Gepost door Johan Van Bever op 29 juli 2022 - 21:08

Na een sabbatjaar in 2020 en een pocketeditie in 2021 worden de parkconcerten in de Moortseelse pastorietuin er dit jaar in al hun eer en glorie hersteld. De seniorenraad is ook van de partij met een apero parkconcert op zondag 21 augustus.

‘Zoals de traditie dat wil, wordt ook dit jaar de parkbar uitgebaat door en ten voordele van een aantal Oosterzeelse verenigingen. Dat zijn dit jaar Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, WWOO (Windeke in de WereldOOrlogen) en het Gijzels Genootschap van de Kerkuil.

Na de geslaagde editie van 2019 krijgt de seniorenraad in 2022 eindelijk de kans om de succesvolle editie van het apero parkconcert verder te zetten. ‘Met de Swalm RiverJazz Band’ engageerde NEOS Oosterzele, dat dit jaar de honneurs waarneemt, een heuse smaakmaker. En voor de  diegenen die er na het aperitief nog niet genoeg van kregen, is er op zondagmiddag een foodtruck die hartige warme broodjes serveert.

De parkconcerten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de pastorietuin van het Erfgoedhuis Moortsele. Het eerste parkconcert vindt plaats op donderdag 4 augustus om 20.30 uur. Meer info op de website van GC De Kluize.

Niemand die vertelt zoals gij | GC De Kluize

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Faithless

Insomnia (DJ Liberty Remix)
20:59

Maxim Lany

Gravity
20:59

Mau P

Uuropener Welcome This is Airplay 01
20:56

AIRPLAY

meer info? facebook.com/airplaybe
20:56

AIRPLAY

meer info? facebook.com/airplaybe
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.