Parkconcerten in Moortsele

29 juli 2022 - 21:08 | auteur: Johan Van Bever

Na een sabbatjaar in 2020 en een pocketeditie in 2021 worden de parkconcerten in de Moortseelse pastorietuin er dit jaar in al hun eer en glorie hersteld. De seniorenraad is ook van de partij met een apero parkconcert op zondag 21 augustus.

‘Zoals de traditie dat wil, wordt ook dit jaar de parkbar uitgebaat door en ten voordele van een aantal Oosterzeelse verenigingen. Dat zijn dit jaar Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, WWOO (Windeke in de WereldOOrlogen) en het Gijzels Genootschap van de Kerkuil.

Na de geslaagde editie van 2019 krijgt de seniorenraad in 2022 eindelijk de kans om de succesvolle editie van het apero parkconcert verder te zetten. ‘Met de Swalm RiverJazz Band’ engageerde NEOS Oosterzele, dat dit jaar de honneurs waarneemt, een heuse smaakmaker. En voor de  diegenen die er na het aperitief nog niet genoeg van kregen, is er op zondagmiddag een foodtruck die hartige warme broodjes serveert.

De parkconcerten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de pastorietuin van het Erfgoedhuis Moortsele. Het eerste parkconcert vindt plaats op donderdag 4 augustus om 20.30 uur. Meer info op de website van GC De Kluize.

Niemand die vertelt zoals gij | GC De Kluize

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ED SHEERAN

Sing
00:22

K3

Mango Mango
00:18

THE WEEKND

Save Your Tears
00:16

R3HAB

My Pony
00:12

ALL-4-ONE

I Swear
Bekijk meer platen