Pendelbus Wetteren-Station – vaccinatiecentrum

Gepost door Johan Van Bever op 20 maart 2021 - 19:06

Op drukste dagen rijdt er een pendelbus vanaf het station van Wetteren naar het vaccinatiecentrum in de Warande in Wetteren. Die staat opgesteld naast het stationsgebouw.

Het station van Wetteren bevindt zich op 800 meter van het vaccinatiecentrum. Zo’n pendelbus kan interessant zijn voor mensen die vanuit Melle, Merelbeke of Wichelen komen. De pendelbus rijdt enkel op dagen waarop het vaccinatiecentrum op volle toeren draait. De bus heeft een rolstoellift en de chauffeur kan helpen met het op- en afstappen. Aan het vaccinatiecentrum zelf zijn rolstoelen ter beschikking en de stewards helpen ook een handje.

De pendelbus zal een eerste keer rijden op donderdag 25 maart van 8.15 uur tot wanneer het vaccinatiecentrum de deuren sluit. Voor de trein biedt de NMBS een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Zo’n ticket kan aangevraagd worden voor zowel de eerste als de tweede prik. Het betreft een heen- en terugticket, geldig op de dag van de vaccinatie in tweede klas. Bij controle op de trein toont men dan het vaccinatieticket en de bevestiging van de afspraak met datum en tijdstip van vaccinatie.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

LOW STEPPA

Stand By Me
22:58

DANNY VERA

Roller Coaster
22:54

BLACK EYED PEAS

Let's Get It Started
22:50

GORILLAZ FEAT. TAME IMPALA AND BOOTIE BROWN

New Gold (DOM DOLLA REMIX)
22:47

ALOK

The Club Is Jumpin'
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.