Pendelbus Wetteren-Station – vaccinatiecentrum

20 maart 2021 - 19:06 | auteur: Johan Van Bever

Op drukste dagen rijdt er een pendelbus vanaf het station van Wetteren naar het vaccinatiecentrum in de Warande in Wetteren. Die staat opgesteld naast het stationsgebouw.

Het station van Wetteren bevindt zich op 800 meter van het vaccinatiecentrum. Zo’n pendelbus kan interessant zijn voor mensen die vanuit Melle, Merelbeke of Wichelen komen. De pendelbus rijdt enkel op dagen waarop het vaccinatiecentrum op volle toeren draait. De bus heeft een rolstoellift en de chauffeur kan helpen met het op- en afstappen. Aan het vaccinatiecentrum zelf zijn rolstoelen ter beschikking en de stewards helpen ook een handje.

De pendelbus zal een eerste keer rijden op donderdag 25 maart van 8.15 uur tot wanneer het vaccinatiecentrum de deuren sluit. Voor de trein biedt de NMBS een gratis treinticket aan voor wie zich van en naar een vaccinatiecentrum moet verplaatsen. Zo’n ticket kan aangevraagd worden voor zowel de eerste als de tweede prik. Het betreft een heen- en terugticket, geldig op de dag van de vaccinatie in tweede klas. Bij controle op de trein toont men dan het vaccinatieticket en de bevestiging van de afspraak met datum en tijdstip van vaccinatie.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Natalia

I've only just begun to fight
11:51

Clouseau

Vage herinnering
11:49

Linda Ronstadt

It's so easy
11:46

POMMELIEN THIJS

Ongewoon
11:42

tiziano ferro

perdono
Bekijk meer platen