Potjesmarkt in Schellebelle

12 juni 2021 - 12:55 | auteur: Johan Van Bever

Dit weekend vindt Schellebelle-Potjesmarkt plaats, een week later dan normaal. De kermiszone wordt bewaakt met camera’s en er wordt op gerekend dat iedereen de regels volgt.

De Potjesmarkt werd een week uitgesteld en over de datum van 9 juni getild. Op die manier kon men dank zij de versoepelingen de kermis toch laten plaatsvinden. Toch gelden er nog regels waar iedereen zich moet aan houden. Men mag met maximum vier aan een tafel zitten, staand consumeren is niet toegestaan en er is een mondmaskerplicht.

Alles wordt op schermen gevolgd in het oud gemeentehuis van Schellebelle. Er hangen in de kermiszone 3 camera’s en er gaan 14 stewards de baan op. Op maandag, jaarmarkt, zijn er 5 camera’s.

Het programma is dat van een gewone Potjesmarkt zoals iedereen dat kent. Op zaterdag is er voetbal op groot scherm in de pastorietuin, een organisatie van jeugdhuis Yoka, op zondag is er de traditionele potjesverkoop om 17 uur op de pui van het gemeentehuis, op maandag is er jaarmarkt en een optreden van Combello in de Pirana om 19.30 uur en op dinsdag is er karabijn- en boogschieten. De verschillende horecazaken organiseren daarnaast ook nog allerlei randactiviteiten.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

METEJOOR

Dit Is Wat Mijn Mama Zei
17:32

OFENBACH & QUARTERHEAD, NORMA JEAN MARTINE

Head Shoulders Knees & Toes
17:29

MILOW

How Love Works
17:26

OLIVIA

Don't Need It
17:23

JONAS BLUE, THERESA REX

What I Like About You
Bekijk meer platen