Potjesmarkt in Schellebelle

Johan Van Bever
12 juni 2021 - 12:55
Potjesmarkt in Schellebelle

Dit weekend vindt Schellebelle-Potjesmarkt plaats, een week later dan normaal. De kermiszone wordt bewaakt met camera’s en er wordt op gerekend dat iedereen de regels volgt.

De Potjesmarkt werd een week uitgesteld en over de datum van 9 juni getild. Op die manier kon men dank zij de versoepelingen de kermis toch laten plaatsvinden. Toch gelden er nog regels waar iedereen zich moet aan houden. Men mag met maximum vier aan een tafel zitten, staand consumeren is niet toegestaan en er is een mondmaskerplicht.

Alles wordt op schermen gevolgd in het oud gemeentehuis van Schellebelle. Er hangen in de kermiszone 3 camera’s en er gaan 14 stewards de baan op. Op maandag, jaarmarkt, zijn er 5 camera’s.

Het programma is dat van een gewone Potjesmarkt zoals iedereen dat kent. Op zaterdag is er voetbal op groot scherm in de pastorietuin, een organisatie van jeugdhuis Yoka, op zondag is er de traditionele potjesverkoop om 17 uur op de pui van het gemeentehuis, op maandag is er jaarmarkt en een optreden van Combello in de Pirana om 19.30 uur en op dinsdag is er karabijn- en boogschieten. De verschillende horecazaken organiseren daarnaast ook nog allerlei randactiviteiten.

Laatst gespeeld op Accent

22:45
cover of ANDRUSS & UMBERTO PAGLIAROLI FT. EL APACHE NESS with Agáchalo

ANDRUSS & UMBERTO PAGLIAROLI FT. EL APACHE NESS

Agáchalo
22:42
cover of JAMES HYPE with Lose Control

JAMES HYPE

Lose Control
22:38
cover of LEE FOSS FT. SKONKA & THECONNECT with Worship Technology

LEE FOSS FT. SKONKA & THECONNECT

Worship Technology
22:33
cover of ALEX CASTELLI with Enjoy

ALEX CASTELLI

Enjoy
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.