Preventieve petitie

Gepost door Johan Van Bever op 18 juni 2021 - 16:57

Anne-Marie Neckebroeck uit de Laarnesteenweg in Weteren startte met een online petitie tegen de mogelijke bebouwing van twee braakliggende stukken grond tussen de Laarnesteenweg en de Parklaan.

De petitie is gericht aan de Vlaamse overheid. Aan het begin van de Laarnesteenweg is er een weide, aan de overkant naast de Vennestraat, is er eveneens een weide. De firma Matexi zou een deel van de weide aan de ene kant, die eigendom is van de Vlaamse Overheid, willen kopen om er huizen op te bouwen. Dat is het stuk dat net tegenover de ingang van de Eureka-school ligt. Ook op de weide aan de overkant wil men bouwen zeggen de buurtbewoners.

De buurtbewoners zouden er eigenlijk liever een speelterreintje zien en vragen de Vlaamse overheid om hun stuk grond in eigendom te houden en niet te verkavelen.

De petitie is eigenlijk preventief. Er is nog geen bouwaanvraag ingediend, wel is er een landmeter geweest die meldde dat Matexi het stuk weide van de Vlaamse overheid wil kopen om er huizen te bouwen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

LEWIS CAPALDI

Forget Me (LIKETHIS Remix)
04:54

ADELE

Oh My God
04:50

DIMI & DANIEL VERSTAPPEN

Mag Ik Dan Bij Jou
04:47

GEBROEDERS KO

Boten Anna
04:44

MIMI WEBB

Good Whithout
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.