Radio Accent renoveert!

Gepost door Joery Vergeylen op 5 september 2017 - 12:53

Het is hier de laatste tijd wat stilletjes op onze site.  Dan bedoelen we natuurlijk wel onze nieuwssectie.  Onze muziek kan je nog steeds via onze site laten knallen.

Het is hier wat stilletjes omdat we momenteel onze handen vol hebben met het renoveren van onze nieuwe radioplek.  Van de gemeente Wetteren kregen wij een tijd geleden een gebouw op ‘De Zeshoek’ toegewezen, vanwaar wij onze uitzendingen mogen verzorgen.  Het gebouw is in slechte staat en wat opfrissing was niet weg te denken.  Stap voor stap trachten wij er iets moois van te maken.  Een likje verf hier, een reparatietje daar en zo verstrijkt er natuurlijk wel wat tijd.  Het goede nieuws is dat onze voorlopige studio al werd overgebracht naar de nieuwe locatie.  Wat je dus op je radio hoort, komt al vanuit ons nieuw onderkomen.  Binnenkort starten wij al opnieuw met de uitzendingen van De Kwetteraars.

Voor en na:

Momenteel zijn we ook in de running voor een frequentiepakket met de frequenties voor Wetteren (106.1FM) en Gent (104.9FM).  We hopen jullie hier snel meer over te kunnen vertellen.  Alles hangt ervan af wat er beslist wordt op het kabinet van minister Sven Gatz.

Volg de werken op onze Facebookpagina:  Radio Accent Gent Wetteren

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MEGHAN TRAINOR

Made You Look
22:24

CLEYMANS & VAN GEEL

Tijgers
22:20

VANESSA PARADIS

Sunday Mondays
22:18

SNAVS

La Guitarra
22:15

OFENBACH & QUARTERHEAD, NORMA JEAN MARTINE

Head Shoulders Knees & Toes
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.