‘Scoubidou’ ging in première

Johan Van Bever
19 september 2020 - 9:38
‘Scoubidou’ ging in première

Leen Demaré en Filip Osselaer zijn in de Corridor in Wetteren begonnen aan hun roadtrip doorheen de jaren 70. Het was de eerste show, geënt op het boek ‘Scoubidou, het boek van de 70’s’.

Normaal zou volgende week de première plaats vinden voor 300 toeschouwers, met een band. Door corona kan dat niet maar het duo hield vrijdagavond in de Corridor een eerste voorstelling voor een beperkt publiek, net op het moment dat het boek er is. In het weekend van 3 en 4 oktober spelen ze vier keer in Gent, in 3 boekhandels en in de bibliotheek De Krook. Zodra het mag, gaan ze op tournee langs culturele centra en dat is vermoedelijk in januari.

Voor dit project ging Filip met meer dan 50 figuren uit de jaren 70 babbelen. Voor de show werden ze geïnterviewd en die filmpjes worden op het podium geoond. Leen leidt de debatten als radio-presentatrice. brengen een gezellige babbel. Het komt allemaal spontaan over maar Leen en Filip weten natuurlijk wel waar ze naartoe willen in de voorstelling, dat tegelijk een boekvoorstelling is.

Laatst gespeeld op Accent

06:21
cover of LAURA TESORO with Car Wreck Paradise

LAURA TESORO

Car Wreck Paradise
06:18
cover of BODYROX with Yeah Yeah (D Ramirez Vocal Radio Edit)

BODYROX

Yeah Yeah (D Ramirez Vocal Radio Edit)
06:16
cover of DJ LICIOUS with Voices

DJ LICIOUS

Voices
06:13
cover of ANGÈLE with Libre

ANGÈLE

Libre
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.