‘Scoubidou’ ging in première

19 september 2020 - 9:38 | auteur: Johan Van Bever

Leen Demaré en Filip Osselaer zijn in de Corridor in Wetteren begonnen aan hun roadtrip doorheen de jaren 70. Het was de eerste show, geënt op het boek ‘Scoubidou, het boek van de 70’s’.

Normaal zou volgende week de première plaats vinden voor 300 toeschouwers, met een band. Door corona kan dat niet maar het duo hield vrijdagavond in de Corridor een eerste voorstelling voor een beperkt publiek, net op het moment dat het boek er is. In het weekend van 3 en 4 oktober spelen ze vier keer in Gent, in 3 boekhandels en in de bibliotheek De Krook. Zodra het mag, gaan ze op tournee langs culturele centra en dat is vermoedelijk in januari.

Voor dit project ging Filip met meer dan 50 figuren uit de jaren 70 babbelen. Voor de show werden ze geïnterviewd en die filmpjes worden op het podium geoond. Leen leidt de debatten als radio-presentatrice. brengen een gezellige babbel. Het komt allemaal spontaan over maar Leen en Filip weten natuurlijk wel waar ze naartoe willen in de voorstelling, dat tegelijk een boekvoorstelling is.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

S10

De Diepte
09:51

JUSTIN TIMBERLAKE

Like I Love You
09:45

MICHAEL JACKSON

Give In To Me
09:43

FIREBEATZ

Don't Stop Moving
09:39

ULTIMATE KAOS

Casanova
Bekijk meer platen