Shuttle-diensten worden lijnbussen

Johan Van Bever
20 november 2023 - 9:03
Shuttle-diensten worden lijnbussen

De twee gratis shuttlediensten, van de Weba/Decathlon en van de Watersportbaan tot aan het centrum en terug, worden vanaf 6 januari 2024 vervangen door Lijnbussen. Een ticket heen en terug kost 15 cent, de Stad Gent legt de rest bij. De park-and-ride aan de Weba verdwijnt, in de plaats komt er vlakbij een tijdelijke park-and-ride op de Lübecksite.

Het terrein aan de Weba/Decathlon is vanaf 3 januari 2024 niet meer beschikbaar als park-and-ride wegens toekomstige ontwikkelingen op het terrein. Daarom opent de Stad Gent op dezelfde dag een nieuwe, tijdelijke park-and-ride op de Lübecksite aan de Afrikalaan. De eerste drie dagen zal de gratis shuttle nog van daar tot aan het centrum en terug rijden, maar vanaf 6 januari wordt de shuttle definitief vervangen door een Lijnbus.

Reizigers die vanaf 6 januari van de park-and-ride op de Lübecksite naar het centrum en terug willen, nemen buslijn 6 via het nieuwe net. Een ticket kopen kan via sms en kost 15 cent, heen en terug. Het ticket is enkel geldig op het traject tussen de Lübecksite en de Zuid en terug.

Aan de park-and-ride van de Watersportbaan blijft de gratis shuttle rijden tot 5 januari. Vanaf 6 januari nemen reizigers daar bus 11. Die rijdt via de Nieuwewandeling en de Hoogstraat naar de Korenmarkt en verder naar Dampoort. Een ticket heen en terug kost 15 cent aan de automaat. Het ticket is enkel geldig op het traject tussen de Watersportbaan en het centrum en terug.

Laatst gespeeld op Accent

12:16
cover of WON TON TON with I Lie And I Cheat

WON TON TON

I Lie And I Cheat
12:13
cover of SELENA GOMEZ with Single Soon

SELENA GOMEZ

Single Soon
12:09
cover of BRYAN ADAMS with The Only Thing That Looks Good On Me Is You

BRYAN ADAMS

The Only Thing That Looks Good On Me Is You
12:07
cover of THAT CHICK ANGEL with One Margarita (Margarita Song)

THAT CHICK ANGEL

One Margarita (Margarita Song)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.